News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη 1.0 του Capello κλείνει 20 χρόνια

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

Του Hugo Cerezo

Στις 31 του Αυγούστου του 1996 έκαναν ντεμπούτο επίσης οι Ρομπέρτο ​​Κάρλος, Σούκερ και Μιγιάτοβιτς



Πριν 20 χρόνια έκανε ντεμπούτο η Μαδρίτη 1.0 του Καπέλο. Εκείνη η ομάδα που κέρδισε το πρωτάθλημα και δεν έπαιξε στην Ευρώπη ντεμπούταρε στο Riazor ενάντια στη SuperDepor του J.B. Toshack. Ήταν η ημέρα της βάπτισης σε επίσημο παιχνίδι παικτών, όπως οι Ρομπέρτο ​​Κάρλος, Σούκερ και Μιγιάτοβιτς.

Τα γκολ μπήκαν για τους deportivistas απ’τον Martins και τον Naybet με αυτογκόλ. Ο Μαροκινός στην προσπάθειά του να κόψει ένα σουτ απ’τον Ρομπέρτο ​​Κάρλος, κατέληξε να βάλει αυτογκόλ.

Η Depor έπαιξε με τους Songo'o, Armando, Naybet, Paco, Djukic, Bonissel, Alfredo, Donato, Fran, Rivaldo, Madar και Martins. Ο Capello έκανε πρεμιέρα στη Μαδρίτη με τους Cañizares, García Calvo, Alkorta, Hierro, Roberto Carlos, Amavisca, Milla, Sanchis, Raúl, Suker και Mijatovic.


Στο τέλος εκείνης της σεζόν, ο Fabio Capello αποφάσισε να αφήσει τη λευκή πειθαρχία. Χρόνια αργότερα θα έκανε το ίδιο. Τη σεζόν 06-07, επέστρεψε στη Μαδρίτη, κέρδισε το πρωτάθλημα ... κι έφυγε.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.