News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Μπαμ» με Καράμπελα ο ΑΡΗΣ

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016

http://www.allaboutaris.com/dbimg/77000/77077/1000x600/neo_mpam_me_karampela_1.jpgΈστω και στο παρά ένα ο ΑΡΗΣ βρίσκει τον παίκτη που έψαχνε για το αριστερό άκρο της άμυνας. Πρόκειται σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του AllAboutARIS, για ένα παλιό γνώριμο της ομάδας τον Νίκο Καράμπελα που επιστρέφει όπως όλα δείχνουν στο Κλεάνθης Βικελίδης μετά από επτά χρόνια και ύστερα από μια πενταετία στην Ισπανία όπου φόρεσε τη φανέλα της Λεβάντε και της Βαγιαδολίδ αγωνιζόμενος στα γήπεδα της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, χθες το βράδυ οι δυο πλευρές κατέληξαν σε μια καταρχήν προφορική συμφωνία για συμβόλαιο τριών χρόνων και μένουν οι λεπτομέρειες και οι ιατρικές εξετάσεις φυσικά πριν πέσουν οι υπογραφές.

Ο 32χρονος παίκτης που ξεκίνησε την καριέρα του στον Πανηλειακό (52 συμμ- 2 γκολ) τη διετία 2004-06, φόρεσε τη φανέλα του ΑΡΗ και την τριετία 2006-09 σε 39 παιχνίδια πριν μετακομίσει στην ΑΕΚ για τα επόμενα τρία χρόνια (91 συμμ- 1γκολ). Το καλοκαίρι του 2012 έκανε το μεγάλο άλμα στην Πριμέρα και την Λεβάντε όπου σε 3,5 χρόνια αγωνίστηκε σε 57 παιχνίδια πετυχαίνοντας ένα γκολ ενώ το περασμένο εξάμηνο πήγε στην Βαγιαδολίδ στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν (11 συμμ).

Ο Καράμπελας αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από αριστερό μπακ που είναι η φυσική του θέση, έχει αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός στην Ισπανία και υπό προϋποθέσεις μπορεί να δώσει λύσεις και στη θέση αυτή.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.