News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: "Είμαι χαρούμενος, παίξαμε καλά και με ένταση"

Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

«Έχουμε ένα ακόμα ματς, προκειμένου να προετοιμαστούμε για το σούπερ και νομίζω ότι θα’ναι αρκετή προετοιμασία»

«Είναι μια χαρά να βλέπεις τον Marcelo να παίζει», πρόσθεσε ο προπονητής των λευκών.



Έχοντας τελειώσει το δεύτερο παιχνίδι προετοιμασίας, ο Ζιντάν μίλησε στον Τύπο, αναλύοντας την εξέλιξη των παικτών του και τη νίκη εναντίον της Τσέλσι στο Michigan Stadium: «Επιτεθήκαμε καλά στ’αριστερά. Παίξαμε καλά και με ένταση. Είμαι χαρούμενος με το παιχνίδι που παίξαμε. Είδαμε κάποια νέα στοιχεία, αλλά ακόμα προετοιμαζόμαστε».

"Η ομάδα είναι τα πάει καλά κι αυτό το παιχνίδι ήταν σημαντικό για μας για να δούμε περισσότερα, και τα είδαμε. Έχουμε ένα ακόμα αγώνα, προκειμένου να προετοιμαστούμε για το Super Cup και νομίζω ότι θα’ναι αρκετή προετοιμασία".

Marcelo
«Είναι μια χαρά να τον βλέπεις να παίζει. Δείχνει ότι είναι ένας αρχηγός. Είναι εντυπωσιακός και είναι σημαντικό για έναν αρχηγό να δίνει το παράδειγμα. Είμαστε ευχαριστημένοι μαζί του και είναι σημαντικό για μας να βρούμε τα πόδια μας. Έχουμε ακόμη χρόνο για να συνεχίσουμε να δουλεύουμε».

Jesé και Isco

"Φαίνεται ότι η PSG μιλά για τον Jesé, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα. Η ιδέα ήταν να μην παίξει σήμερα. Ο Isco είχε μερικές ανησυχίες, είχε ένα χτύπημα, και ήταν καλύτερα γι'αυτόν να μην παίξει, έτσι ώστε να’ναι φρέσκος ​​για το επόμενο παιχνίδι".

"Ο Morata είναι ένας παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και είμαστε πολύ χαρούμενοι που τον έχουμε στο σπίτι και θα’ναι μαζί μας φέτος. Μόλις ξεκίνησε. Είναι χαρούμενος, βρίσκει τα πόδια του και χρειάζεται χρόνο και δουλειά. Έδειξε καλά απ’την άποψη του τι θέλουμε: βάθος, μαχητικότητα και βοήθεια στην άμυνα. Είμαι ευχαριστημένος μ’αυτόν".

Mariano

"Ξέρετε τους παίκτες που είχε αυτό το ρόστερ και τώρα έχουμε τον Morata. Θα ήταν καλό αν ο Mariano έπαιζε περισσότερα λεπτά, θα το εξετάσουμε αυτό, όταν θα’μαστε στη Μαδρίτη. Πρέπει να του μιλήσουμε και να ληφθεί μια απόφαση για τον ίδιο και την ομάδα. Το σημαντικό πράγμα είναι ότι παίζει γιατί έχει κάτι να προσφέρει σ’αυτή την ομάδα, αν του δοθεί περισσότερος χρόνος".

Hazard

«Είναι ένας πολύ καλός παίκτης και κάθε ομάδα θέλει τους καλύτερους παίκτες. Είναι ένας παίκτης της Τσέλσι και δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο. Ξέρουμε τις δυνατότητες του κι έδειξε την ποιότητα του στο σύντομο χρονικό διάστημα που ήταν στο γήπεδο σήμερα».


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.