News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane τους βάζει να κάνουν γυμναστική

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο προπονητής θέλει να μηδενίσει το σωματικό μετρητή των παικτών του


Δεύτερη προπόνηση της Ρεάλ Μαδρίτης στο Μόντρεαλ. Ο Ζιντάν παραμένει προσηλωμένος στο να μηδενίσει το μετρητή, κι από σωματικής άποψης. Οι παίκτες ξεκίνησαν με συνεχές τρέξιμο και στη συνέχεια προπονήθηκαν σε ομάδες των έξι, μ'ένα καθηγητή φυσικής αγωγής σε κάθε κύκλο. Είναι ένα είδος εργασιών αποκατάστασης που οι ποδοσφαιριστές κάνουν σε ομάδες των έξι. Ασκήσεις με βάρη, εμπόδια, σκεπτόμενοι επίσης την δουλειά για την σταθερότητα. Οι ποδοσφαιριστές περνούν από ένα κύκλο που έχει ετοιμάσει ο Antonio Pintus, ο προπονητής φυσικής κατάστασης που μόλις τέθηκε στις εντολές της ομάδας αυτή τη σεζόν, απ'την Ολιμπίκ Λυών. Οι παίκτες βγαίνουν και μπαίνουν απ'τις εγκαταστάσεις για να ολοκληρώσουν τον κύκλο.

Στην πρωινή προπόνηση, όλη η δουλειά πήγε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά ο Ζιντάν δεν πρόκειται να παραμελήσει την αερόβια προπόνηση, αλλά γι'αυτό απομένει επίσης η απογευματινή προπόνηση (στον Καναδά), η οποία θα'ναι κεκλεισμένων των θυρών. Η ιδέα του Γάλλου είναι να δουλεύει με τις πόρτες ανοιχτές το πρωί και κλειστές το απόγευμα, όπου θα κάνει επίσης μια τακτική εργασία.

Ο μόνος που εργάστηκε στο περιθώριο ήταν ο Keylor Navas, μαζί με τον προπονητή τερματοφυλάκων Lluis Llopis. Ο tico αναρρώνει απ'τον τραυματισμό του στον αχίλλειο τένοντα, αλλά δουλεύει χωρίς να ζορίσει την περιοχή. Είναι έξω για το Super Cup κι ο στόχος είναι να'ναι έτοιμος για την έναρξη της Liga.

@suntagm_puskas
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.