News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η United επιμένει στον Pogba

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

Του Pablo Polo

Ο Μουρίνιο φοβάται τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να κλείσει μια συμφωνία αυτή την εβδομάδα



Ο Πολ Πογκμπά ήταν και είναι στην καλύτερη θέση για να γίνει η galáctico μεταγραφή της Ρεάλ Μαδρίτης. Ωστόσο, ούτε το λευκό club είναι ο μόνος υποψήφιος, ούτε είναι τόσο σαφές ότι ο Γάλλος θα προσγειωθεί στο Μπερναμπέου σε οποιαδήποτε τιμή.

Ωστόσο, η United φοβάται τον μεγάλο αντίπαλό της για τον Pogba, ξεκινώντας απ’τον ίδιο τον José Μουρίνιο, ο οποίος γνωρίζει το λευκό club και την ικανότητά του να προσελκύσει ένα παίκτη αν το προσπαθήσει. Για το λόγο αυτό, ο προπονητής θέλει να κινηθεί γρήγορα κι αυτή την εβδομάδα θέλει να κλείσει μια συμφωνία με την Γιουβέντους και τον ίδιο τον παίκτη. Χθες, το Sky Sports διαβεβαίωσε ότι η United είχε ένα μεγάλο πλεονέκτημα σε σχέση με τη Μαδρίτη και παρουσίασε μια υποτιθέμενη σταθερή προσφορά στους Ιταλούς των 100 εκατομμυρίων ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε την προμήθεια του μάνατζερ του, Mino Raiola, και κάποια μπόνους για τον παίκτη για στόχους, εκτός απ’τα 15 εκατομμύρια ανά σεζόν που θα παίρνει ο ίδιος ο Pogba.

Είναι αλήθεια ότι αφού τέλειωσε το Euro, ο Γάλλος θέλει να διευθετήσει το μέλλον του σύντομα. Αν στο τέλος φύγει απ΄την Γιούβε, όπως ελπίζει ο ίδιος, θέλει να ξεκινήσει με την νέα του ομάδα την επόμενη προετοιμασία. Δεν θέλει κανένα σίριαλ ούτε να χρειαστεί να αναγκάσει την έξοδό του από ένα κλαμπ στο οποίο είναι ευγνώμων.

Στη Μαδρίτη, ο μεγάλος υπερασπιστής του Pogba είναι ο Ζιντάν. Ο Γάλλος προπονητής έχει μεταφέρει το ενδιαφέρον του στον παίκτη σε περισσότερες από μία περιπτώσεις. Έχει επίσης καταστήσει σαφές στο σύλλογο ότι αποτελεί τη μεγάλη προτεραιότητά του, και η Μαδρίτη θα προσπαθήσει να δώσει στον τεχνικό του ενδέκατου τη galáctico μεταγραφή του.

Μάλιστα, η Ρεάλ Μαδρίτης κι ο μάνατζερ του παίκτη, Mino Raiola, έχουν θάψει το τσεκούρι του πολέμου αυτή τη σεζόν. Η σχέση του με την United είναι περισσότερο από καλή αυτή τη στιγμή και η απόδειξη είναι ότι έχει βάλει δύο απ’τους παίκτες του, τους Ιμπραΐμοβιτς και Mkhitaryan στο Old Trafford.


Αλλά η αλλαγή των σχέσεων μεταξύ Raiola και Μαδρίτης, οι οποίες ήταν μηδενικές πριν από μερικούς μήνες, είναι ένα καλό σημάδι. Σε μια συνέντευξη στη Marca, ο πράκτορας του παίκτη άνοιξε ήδη την πόρτα στη Μαδρίτη. Παραδέχθηκε τις επιθυμίες του παίκτη να τεθεί υπό τις εντολές του Ζιντάν και τον θαυμασμό του για το λευκό club, αλλά προειδοποίησε ήδη ότι απέμενε δρόμος να διανυθεί.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.