News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκλεισε τη σεζόν με ρεκόρ εσόδων στους λογαριασμούς της

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

Των Pablo Polo και José Félix Díaz

Σήμερα διεξάγεται το τελευταίο διοικητικό συμβούλιο για να εγκρίνει τον προϋπολογισμό της σεζόν 2016/17

Το λευκό club συνεχίζει την ανοδική του πορεία στα εισοδήματα τα τελευταία 15 χρόνια

Καθ 'όλη την επόμενη σεζόν η λευκή οντότητα θα μπορούσε να κλείσει μια νέα συμφωνία με την Adidas



Η Ρεάλ Μαδρίτης διεξάγει σήμερα το τελευταίο Διοικητικό Συμβούλιο της σεζόν κατά το οποίο θα εγκρίνει τους λογαριασμούς και τον προϋπολογισμό της επόμενης σεζόν. Αυτά θα τεθούν σε ψηφοφορία στην επόμενη συνέλευση των Αντιπροσώπων των Μελών που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβριο.

Η Μαδρίτη κάνει ρεκόρ εσόδων αυτή την τελευταία σεζόν. Ο προϋπολογισμός που εγκρίθηκε είναι 581 εκατομμύρια €, αλλά στον διακανονισμό θα’ναι περισσότερος, συνολικά 620. Κατά το προηγούμενο έτος (2014-2015), ως τελευταία αναφορά, τα λειτουργικά ή επαναλαμβανόμενα έσοδα ανήλθαν σε 577.700.000 ευρώ όταν ο προϋπολογισμός ήταν 533. Το ποσό αυτό έφθασε τα 660 εκατομμύρια, συμπεριλαμβανομένων των κεφαλαιούχων κερδών απ’την πώληση παικτών, 9,4% περισσότερο από ό, τι το προηγούμενο έτος.

Γι’αυτήν την τελευταία σεζόν, ωστόσο, εν τη απουσία κεφαλαιούχων κερδών δεν αυξήθηκαν περαιτέρω τα έσοδα. Ενώ αυτήν την τελευταία σεζόν, ο σύλλογος δεν έκανε μια μεγάλη πώληση, όπως στην περίπτωση του Ντι Μαρία πριν από δύο χρόνια, στων Higuaín και Özil πριν τρία, δεν έκανε, επίσης και μια σημαντική δαπάνη σε αγορές. Δεν υπήρξε galáctico- ο τελευταίος ήταν ο James για 80 εκατομμύρια τη σεζόν 2014-2015- και η υψηλότερη δαπάνη ήταν τα 30 εκατομμύρια του Danilo.

Ο σύλλογος συνεχίζει, ως εκ τούτου, με την ανοδική γραμμή του στα έσοδα κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 ετών. Μιλάμε πάντα για το σύνολο των εσόδων, αυτά έχουν αυξηθεί απ’τη σεζόν 2000-2001 σ’ένα μέσο ετήσιο ρυθμό του 11%. Κατά τα τελευταία τρία χρόνια, ως τελευταία αναφορά που προσφέρει η τελευταία οικονομική έκθεση του συλλόγου, ήταν τα 544.486 εκατομμύρια το 2013, 603.870 το 2014 και τα προαναφερθέν 660.593 του 2015.

Αισιόδοξες προβλέψεις

Ο προϋπολογισμός που εγκρίθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο για το έτος που μόλις έκλεισε ήταν 581 εκατομμύρια. 3.9 εκατομμύρια περισσότερα σε σχέση με το προηγούμενο έτος, -κατά το οποίο κέρδισε το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων- παρά το ότι έκλεισε μια σεζόν χωρίς τίτλους.

Οι προβλέψεις για τον προϋπολογισμό της σεζόν 2016-2017 είναι επίσης αισιόδοξες, δεδομένου ότι σε αυτή την τελευταία σεζόν έχει κερδίσει το Champions League κι αυτό συνεπάγεται μια σημαντική οικονομική ένεση (53,5 εκατομμύρια ευρώ).

Επιπλέον, καθ 'όλη την επόμενη σεζόν, η Ρεάλ Μαδρίτης θα μπορούσε να κλείσει μία νέα συμφωνία με την Adidas που θα’ναι ιστορική, ανώτερη από ό, τι έχει τώρα η United, ο πιο ακριβοπληρωμένος σύλλογος, με συμβόλαιο στα 94 εκατομμύρια ετησίως.


Η Μαδρίτη θέλει να θέσει η Adidas τον σύλλογο στη θέση που του αξίζει, ως την αθλητική οντότητα σημείο αναφοράς σήμερα στην Ευρώπη, μετά τα τελευταία δύο Champions League στις τρεις τελευταίες σεζόν.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.