News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Barca αποσύρει την προσφορά για τον Gabriel Jesús

Τρίτη 19 Ιουλίου 2016

Του José Félix Díaz

Ο γενικός διευθυντής της Παλμέιρας έχει διαπραγματευτεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης


Ελεύθερη οδός για τη μεταγραφή του Gabriel Jesús. Η Barcelona αποσύρεται απ'την κούρσα για την μεταγραφή του νεαρού επιθετικού της Palmeiras κι ανοίγει τον δρόμο για τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης για να κλείσουν μια περίπλοκη και δύσκολη επιχείρηση λόγω της συνιδιοκτησίας του παίκτη. Το ποσό της επιχείρησης εκτιμάται περίπου στα 30 εκατομμύρια ευρώ.

Η Palmeiras έχει ήδη απορρίψει τις προσφορές που ήταν κοντά στα 20 εκατομμύρια. Ο Alexandre Mattos, γενικός διευθυντής της Παλμέιρας, βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, έχοντας διάφορες συναντήσεις με τους ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης, σε μια προσπάθεια να ξεκλειδώσει την κατάσταση της πιθανής μεταγραφής του Gabriel Jesús. Η παρουσία του ηγέτη της paulista οντότητας έχει χρησιμεύσει για ν'αρχίσει να βάζει τα θεμέλια για μια μεταγραφή σε τέσσερις πλευρές και η οποία μπορεί να καταλήξει με τον Βραζιλιάνο διεθνή να φορέσει τα λευκά.

Ο Mattos έχει διεξάγει αρκετές συναντήσεις με τον Jose Ángel Sanchez, γενικό διευθυντή της madridista οντότητας. Η παρουσία του στην πρωτεύουσα οφείλεται στην επιμονή του Juni Calafat, διευθυντή για τα Διεθνή της Ρεάλ Μαδρίτης και υπευθύνου του λευκού ενδιαφέροντος στον Gabriel Jesús. Η συμφωνία είναι ολοένα και πιο εφικτή και περισσότερο όταν η Barcelona αποφάσισε να αλλάξει τον στόχο για την ενίσχυση της επίθεσης. Παραμένουν ως κύριοι ανταγωνιστές, για να αποκτήσουν τις υπηρεσίες του πολλά υποσχόμενου παίκτη, η Μάντσεστερ Σίτι, η οποία μέσω του Guardiola παζαρεύει αποφασιστικά, και η Ίντερ.

Η madridista οντότητα θέλει να κλείσει τη συμφωνία πριν ξεκινήσει να παίζει ο Gabriel Jesús στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Δεν θέλει ν'αλλάξει τίποτα την ιδέα του παίκτη να επιλέξει την πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης κι όχι οποιαδήποτε άλλη απ'τις πολλές ομάδες που χτυπούν την πόρτα του. Οι συνομιλίες με τον Giovanni Branchini, μάνατζερ που έχει μια υπογεγραμμένη εξουσιοδότηση ώστε να'ναι ο αντιπρόσωπός του στην Ευρώπη, έχουν επίσης επαναληφθεί τις τελευταίες ημέρες.

Τα οικονομικά δικαιώματα του παίκτη βρίσκονται στους μάνατζερ του παίκτη στο 55% (28,5 στους σημερινούς εκπροσώπους και 22.5 στους πρώην). Ένα άλλο 30% κατέχεται απ'την Παλμέιρας και το υπόλοιπο 15% ανήκει στον παίκτη και την οικογένειά του. Ένα παρόμοιο πλαίσιο με εκείνο που υπήρχε κάποτε για τον Neymar, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι τα τρία βραζιλιάνικα μέρη περπατούν προς την ίδια κατεύθυνση.

Θα'ρθει το 2017 

Η ιδέα του παίκτη είναι να μείνει στην Palmeiras μέχρι το τέλος του 2016 και, στη συνέχεια, να αξιολογήσει, αν είναι έτοιμος να κάνει το άλμα προς την Ευρώπη. Η Ρεάλ Μαδρίτης δέχεται  να προσγειωθεί στο Μπερναμπέου το 2017, προκειμένου να διασφαλίσει την εξέλιξη του 19χρονου επιθετικόυ και ότι θα'ναι μια από τις αναφορές της Βραζιλίας στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο τον επόμενο μήνα.

Συμπίπτοντας με την επίσκεψη του Mattos στη Μαδρίτη, ο Gabriel Jesús έχει κάνει μια ξεκάθαρη χειρονομία προσέγγισης της Ρεάλ Μαδρίτης, αναγνωρίζοντας ότι το είδωλό του είναι ο Ronaldo Nazario κι όχι ο Neymar, ο παίκτης με τον οποίο τον συγκρίνουν στην Βραζιλία για την ικανότητά του και την τακτικότητά του στο σκοράρισμα. Ακριβώς ο Ρονάλντο, ασκεί καθήκοντα πρέσβη της Ρεάλ Μαδρίτης στη μεταγραφή του Gabriel Jesús.

Πέρα απ'τις επαφές που έχουν κάνει ήδη οι ηγέτες της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Giovanni Branchini, υπήρξαν επίσης επαφές με τον Marcelo Pettinatti, Βραζιλιάνο μάνατζερ που έχει μέρος των δικαιωμάτων του παίκτη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.