News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Σε θέση αναμονής για Ντίαζ και Κάτσαρ στην ΑΕΚ

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016

Σε θέση αναμονής για Ντίαζ και Κάτσαρ στην ΑΕΚ Δύο μεταγραφές μέχρι το Σάββατο θα έχει ολοκληρώσει η ΑΕΚ, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Τιμούρ Κετσπάγια. Έρχονται για την «Ένωση» Ντίαζ και Κάτσαρ.


Αισιόδοξος πως η ΑΕΚ θα έχει ολοκληρώσει τις δύο από τις τέσσερις μεταγραφές που θα κάνει φέτος το καλοκαίρι μέχρι το Σάββατο εμφανίστηκε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά το τέλος του φιλικού με την Μπάνικ Οστράβα.

Όπως αναφέρει σήμερα η «Ώρα των Σπορ», οι ιθύνοντες του συλλόγου περιμένουν άμεσα την οριστική απάντηση του Γκόικο Κάσταρ, ο οποίος ζήτησε 24 ώρες για να λάβει την τελική του απόφαση όσον αφορά το μέλλον του.

Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, στην «Ένωση» περιμένουν τον Σέρβο χαφ το αργότερο μέχρι την Παρασκευή το βράδυ. Την ίδια ώρα, όμως, είναι πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα και ο Χουάν Μανουέλ Ντίαζ, προκειμένου να υπογράψει στον «Δικέφαλο».

Πρόθεση της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ είναι να τελειώνει σύντομα με τις δύο υποθέσεις, ώστε οι δύο ποδοσφαιριστές να ταξιδέψουν στην Πολωνία και να τεθούν στη διάθεση του Κετσπάγια.

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς βρίσκεται σε επαφή με την Κλαμπ Μπριζ για την περίπτωση του Νίκολας Καστίγιο, ώστε να φανεί αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για την απόκτησή του.
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.