News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Παναθηναϊκός θα τους περιμένει

Σάββατο 16 Ιουλίου 2016

Ο Παναθηναϊκός θα τους περιμένει Έχοντας καλύψει τις βασικές του ανάγκες, ο Παναθηναϊκός δεν θα βιαστεί να πραγματοποιήσει τις επόμενες κινήσεις του. Τι ισχύει για Σίλντενφελντ και Ρινάλντι.


Με υπομονή θα διαχειριστεί ο Παναθηναϊκός τις μεταγραφικές υποθέσεις που εκκρεμούν, πατώντας πάνω στο γεγονός ότι έχουν καλυφθεί οι βασικές του ανάγκες. Μπαίνει φρένο (και όχι… χειρόφρενο) σε αυτά τα ζητήματα και πλέον στο «τριφύλλι» κινούνται σε ρυθμούς Europa League, καθώς απομένουν λιγότερο από δύο εβδομάδες μέχρι το πρώτο επίσημο ματς (κόντρα στην ΑΙΚ Στοκχόλμης ή την Γιουρόπα) για τον τρίτο προκριματικό γύρο.

Φυσικά και θα συνεχίσει να ασχολείται με τα συγκεκριμένα θέματα, θα δουλεύει πάνω σε αυτά, αλλά με διάθεση να δείξει μεγαλύτερη υπομονή το «τριφύλλι» και ίσως τραβήξουν αρκετά όπως αναφέρεται στην «Πράσινη». Σε ό,τι αφορά το θέμα του στόπερ, η υπόθεση του Γκόρντον Σίλντενφελντ παραμένει ανοιχτή. Ο Αντρέα Στραματσόνι τον έχει σε μεγάλη εκτίμηση και θεωρεί ότι ταιριάζει απόλυτα στην άμυνα του Παναθηναϊκού βάσει των αναγκών που υπάρχουν. Ωστόσο, δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ο Κροάτης στόπερ δεν έχει βρει λύση, προσπαθώντας να αποδεσμευθεί από την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Δύσκολη είναι και η υπόθεση του Λαουτάρο Ρινάλντι. Ο Αντρέα Στραματσόνι θέλει έναν επιθετικό για back up του Μπεργκ και υπάρχει η εκτίμηση ότι πρόκειται για αξιόλογη περίπτωση. Δεν προχωράει η μεταγραφή του από την Αρχεντίνος Τζούνιορς στην Κολόν, αλλά αποτελεί και δύσκολη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, όλα είναι ανοιχτά και θα χρειαστεί χρόνος ώστε να σημειωθεί οριστική κατάληξη (αρνητική ή θετική).
 
 
sport-fm.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.