News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ξεπερνάει νέα σύνορα

Τετάρτη 27 Ιουλίου 2016

Της Patricia Terroba

Η λευκή ομάδα μετρά 232 περιοχές στον κατάλογό της από πόλεις



Η Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζει να ξεπερνάει νέα σύνορα στην προετοιμασία αυτής της σεζόν. Η λευκή ομάδα μετρούσε μέχρι σήμερα 231 περιοχές στον κατάλογό της από πόλεις στις οποίες έχει δώσει έναν αγώνα. Και σήμερα είναι η μέρα που θα προσθέσει μία ακόμη, την 232η.

Το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν κάνει ντεμπούτο απόψε στο Columbus. Οι λευκοί αντιμετωπίζουν την PSG στο Ohio Stadium, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου. Η Μαδρίτη είχε ήδη ταξιδέψει στις ΗΠΑ σε προηγούμενες σεζόν, και είχε παίξει σε 18 πόλεις των ΗΠΑ. Αλλά ποτέ πριν η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε προσγειωθεί στο Columbus. Και το κάνει τώρα για να αντιμετωπίσει έναν απ’τους μεγάλους, την Παρί Σεν Ζερμέν στο ντεμπούτο του Unai Emery στον πάγκο της γαλλικής ομάδας.

Την περασμένη σεζόν, η λευκή ομάδα έβαλε επίσης στον κατάλογό της δύο ακόμη πόλεις. Η ομάδα με προπονητή τότε τον Benitez, ταξίδεψε μέχρι την ουκρανική πόλη Lviv για πρώτη φορά στην ιστορία της για ν’αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και τον Δεκέμβριο, έκανε πρεμιέρα στη Σουηδία στην πόλη του Μάλμε εναντίον της ομάδας της πόλης.


Απ’το 1913 που έπαιξε η Ρεάλ Μαδρίτης το πρώτο παιχνίδι της έξω απ’τα ισπανικά σύνορα, στη Λισαβόνα, ο ιστορικός σύλλογος δεν έχει σταματήσει να επεκτείνεται σ’όλη την υδρόγειο. Και πλέον είναι 232 οι διεθνείς πόλεις που έχουν δει τη λευκή ομάδα να φορά τα κοντά.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.