News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο James επιμένει στην έξοδο

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Η μη συμμετοχή στον τελικό του Champions League, κλειδί

Η ρήτρα του είναι 500 εκατομμύρια



Ο James επιμένει στην έξοδο απ’την Ρεάλ Μαδρίτης. Δύο εβδομάδες αφότου είπαν στον Jorge Mendes στο Santiago Bernabeu ότι δεν πωλείται κι ότι κανείς στην Ρεάλ Μαδρίτης δεν σκέφτεται πιθανή αποχώρηση του, ο Κολομβιανός κατέστησε σαφές πριν απ’την αναχώρηση για την προετοιμασία για το Copa América ότι η επιθυμία του είναι να παίζει, κατάσταση που στο λευκό club δεν είναι εξασφαλισμένη. Το έκανε στον πανηγυρισμό μετά την κατάκτηση του ενδέκατου, με σεβασμό προς τους συμπαίκτες, τον τεχνικό και την οντότητα, αλλά έδειξε την ανησυχία του μπροστά στην κατάσταση που έχει ζήσει στην πρόσφατα ολοκληρωμένη σεζόν.

Η παραμονή στον πάγκο και η επακόλουθη έλλειψη λεπτών στον τελικό του Champions League ήταν η χαριστική βολή για τον James που έψαχνε έναν τρόπο να γυρίσει μια κατάσταση που δεν του αρέσει. «Δεν είμαι εδώ για να βρίσκομαι στον πάγκο», είπε ο μέσος βλέποντας πώς έμεινε χωρίς λεπτά στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

32 παιχνίδια έχει παίξει φέτος ο Κολομβιανός, 14 λιγότερα από ό, τι στην πρώτη του σεζόν στην Ρεάλ Μαδρίτης

Οι ηγέτες της madridista οντότητας δεν έχουν αλλάξει τη γνώμη τους σχετικά με το μέλλον του πρώην της Μονακό, αλλά γνωρίζουν επίσης ότι δεν μπορούν να κρατήσουν έναν παίκτη ενάντια στη θέλησή του. Απ’την αρχή ήθελαν να μεταφέρουν εμπιστοσύνη και ηρεμία, αλλά σήμερα ο James έχει χάσει τη θέση μεταξύ των εκλεκτών και παίκτες όπως ο Lucas Vázquez κι ο Isco είναι μπροστά απ’τον ίδιο για τον Ζιντάν.

Στην διοικητική περιοχή του Santiago Bernabeu είναι πολύ ήρεμοι για το μέλλον του James. Στο περιβάλλον του δεν υπάρχει το κλίμα έντασης που υπήρχε κάποτε στις εξόδους των Ντι Μαρία κι Özil. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ένδειξη ότι μπορεί να υπάρξουν δημόσιες διαφορές. Μάλιστα, οι δηλώσεις του Κολομβιανού μετά το τέλος το παιχνιδιού ήταν για να μοιραστεί την ευτυχία με την ομάδα μπροστά στην επιτυχία, συμμετέχοντας στην επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του ενδέκατου.

Η ρήτρα του James, στην οποία αυτή τη στιγμή παραπέμπει ο σύλλογος, είναι 500 εκατομμύρια ευρώ, ποσό εξ ολοκλήρου έξω απ’την αγορά, αλλά που μεταδίδει σιγουριά κατά την ανάλυση της κατάστασης και την εξέταση πιθανών προσφορών.


Ο James ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014, έχοντας ξεχωρίσει στο Mundial της Βραζιλίας, για 75.000.000 €.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.