News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Palmeiras «ζητά» τον Gabriel Jesús μέχρι το 2017

Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Του Juan Ignacio García Ochoa

Το club ανοιχτό σε διαπραγμάτευση, αλλά ο προπονητής του, λέει ότι δεν θα φύγει φέτος

Ν’αποκτηθεί και να παραμείνει δανεικός, η ευκολότερη επιλογή




Αυτός που δεν βλέπει τόσο ξεκάθαρη την αναχώρηση, τουλάχιστον για τώρα, είναι ο Cuca, ο προπονητής του παίκτη. "Θα μείνει για λίγο, μέχρι το τέλος του έτους. Δεν πρόκειται να φύγει τώρα. Πιστεύω, επίσης, ότι είναι το καλύτερο γι 'αυτόν. Είναι μόλις 19 ετών και το καλύτερο είναι να συνεχίσει να εξελίσσεται εδώ και να πάρει εμπειρία στην εθνική Βραζιλίας, όπου θα πάει πολύ σύντομα. Μου φαίνεται ακόμα πολύ πρόωρο το να πάει στην Ευρώπη".

Η Palmeiras είναι ανοιχτή σε διαπραγμάτευση με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι άλλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά η ιδέα της είναι να διατηρήσει τον παίκτη, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η σεζόν τον Δεκέμβριο. Πρόκειται για μια πολύ κοινή φόρμουλα στη Βραζιλία που η Μαδρίτη, για παράδειγμα, εφάρμοσε ήδη με τον Cicinho το 2005. Επίσης η Σάντος το προσπάθησε με τον Neymar για να παίξει στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων του 2012, αν και τελικά η μεταγραφή στη Barcelona έγινε το καλοκαίρι του 2013.


Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν βλέπει με άσχημο μάτι να κλείσει την επιχείρηση -θα προσπαθήσει να φτάσει σε μια συμφωνία που δεν θα την αναγκάσει να πληρώσει αυτά τα 24 εκατομμύρια που προβλέπει η ρήτρα- και να τον αφήσει δανεικό για έξι μήνες ή ακόμη κι ένα έτος. Το λευκό κλαμπ έχει ξεκάθαρο ότι ο Gabriel είναι ένας απ’τους πιο ελπιδοφόρους παίκτες, αλλά κατανοεί ότι, ίσως, είναι πολύ νωρίς ακόμα για βρεθεί στο τρέχον ρόστερ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.