News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Chendo, μέχρι το 2020

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2016

Ανανέωσε για τέσσερα χρόνια

Υπήρχαν φήμες για αναχώρησή του απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι, λόγω της «υπόθεσης Cheryshev»



Ο Miguel Porlán, ο Chendo, ανανέωσε χθες τη σύμβασή του ως εκπρόσωπος της πρώτης ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης για τέσσερις σεζόν. Το νέο του συμβόλαιο με τη madridista οντότητα λήγει το 2020. Η ανανέωση ενός εκπροσώπου δεν θα’πρεπε να’ταν είδηση ​​που θα καταλάμβανε τα πρωτοσέλιδα στα μέσα ενημέρωσης. Ωστόσο, η περίπτωση Chendo είναι ειδική.

Όλα ξεκίνησαν στη διαβόητη νύχτα της 2ας Δεκεμβρίου 2015 στην Κάντιθ. Σ’εκείνο το παιχνίδι, το πρώτο του Copa del Rey για τη Μαδρίτη, οι blancos χρησιμοποίησαν λανθασμένα τον Denis Cheryshev. Εκείνο οδήγησε στον αποκλεισμό στα χαρτιά της Ρεάλ Μαδρίτης απ’το νοκ-άουτ τουρνουά.

Ωστόσο, τις ώρες μετά την συντριβή, πολλά βλέμματα έπεσαν πάνω στον εκπρόσωπο της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Chendo κατηγορήθηκε ως υπεύθυνος για το ότι αγνοούσε την ύπαρξη της ποινής που είχε ο Denis Cheryshev απ’την Βιγιαρεάλ, όταν στην πραγματικότητα αυτό αντιστοιχούσε στο τμήμα ποδοσφαίρου. Ειπώθηκαν πράγματα πολύ άσχημα και πολύ σκληρά για τον Chendo, αμφισβητώντας τον επαγγελματισμό του. Αλλά ο πρώην δεξιός μπακ της Μαδρίτης παρέμεινε σιωπηλός. Δεν μπήκε σε προβοκάτσιες. Ήξερε ότι δεν είχε διαπράξει κανένα σφάλμα. Ήταν σίγουρος γι’αυτό.


Τώρα, έξι μήνες αργότερα, έχει έρθει η ώρα να δικαιωθεί. Ο Chendo όχι μόνο δεν έπαψε να’ναι ο εκπρόσωπος της Μαδρίτης, αλλά είδε και το συμβόλαιό του να ανανεώνεται για τέσσερις περισσότερες σεζόν. Αναμφίβολα, πρόκειται για την καλύτερη απόδειξη ότι όχι μόνο τη νύχτα της Κάντιθ, αλλά και σ’όλα τ’άλλα παιχνίδια της Μαδρίτης, ο murciano κάνει τη δουλειά του καλά. Γι’αυτό η Μαδρίτη τον επιβραβεύει.

Υπενθυμίζονται δύο άρθρα που δείχνουν τον ένοχο:


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.