News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το σύνολο των μετοχών και οι δικλίδες ασφαλείας

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016

http://www.pressaris.gr/wp-content/uploads/2014/10/aris_logo.jpgΕξετάζει καθημερινά το καταστατικό της νέας ΠΑΕ η νομική υπηρεσία του Ερασιτέχνη Άρη. Με μία γρήγορη ανάγνωσή του, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα.


Το 1.200.000 ευρώ του μετοχικού κεφαλαίου μεταφράζεται σε 36.000 μετοχές, που αντιστοιχούν σε ποσοστό 90%. Το υπόλοιπο 10%, δηλαδή 4.000 μετοχές, θα ανήκει στον Ερασιτέχνη ‘Αρη, κάτι που επιβάλλει άλλωστε και το υπάρχον νομικό πλαίσιο.

 
Μόλις καλυφθεί το μετοχικό κεφάλαιο, τις επόμενες μέρες η πενταμελής επιτροπή θα φαίνεται ότι ασκεί διοίκηση, όμως ουσιαστικά τις εξελίξεις θα ορίζει ο Θόδωρος Καρυπίδης και το νέο ΔΣ που θα εκλεγεί θα είναι της επιλογής του.


Μία από τις δικλίδες ασφαλείας, είναι για το μέλος που θα εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη Αρη στο νέο διοικητικό συμβούλιο. Θα πρέπει να είναι της αποδοχής της πλειοψηφίας των μελών του ΔΣ του ΑΣ, καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα υπάρχει δυνατότητα αντικατάστασής του.


pressaris.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.