News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το επόμενο Champions League σκιαγραφείται

Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, ισπανικοί εκπρόσωποι ως επικεφαλής στους ομίλους

Ατλέτικο και Σεβίλλη θα’ναι στο δεύτερο γκρουπ. Η Βιγιαρεάλ θα πρέπει να παίξει στα πλέι οφ



Μετά τον τίτλο που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Μιλάνου, το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του επόμενου Champions League αποτελείται από 7 πρωταθλητές απ’τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης, τις Μπάρτσα, Μπάγερν, Μπενφίκα, ΤΣΣΚΑ, Γιουβέντους, Παρί Σεν Ζερμέν και Leicester κι επίσης τον νικητή της προηγούμενης έκδοσης, τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Το δεύτερο γκρουπ της διοργάνωσης έχει άλλες δύο ισπανικές ομάδες, τις Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη, κάτοχος του Europa League. Μαζί με τους Ισπανούς θα’ναι οι Άρσεναλ, Μπάγερν Λεβερκούζεν, Μπορούσια Ντόρτμουντ και Νάπολι, ελλείψει των δύο ομάδων που θα έρθουν απ’τα πλέι οφ. Στην υψηλότερη θέση της κατάταξης της UEFA, μεταξύ των συμμετεχόντων στα πλέι οφ, είναι οι Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο.

Διασταυρώσεις της Βιγιαρεάλ

Η Βιγιαρεάλ, απ’τη μεριά της, θα πάρει μια θέση στο τρίτο γκρουπ, εάν καταφέρει να προκριθεί. Δεν θα’ναι καθόλου εύκολο, δεδομένου ότι, λόγω κατάταξης στην UEFA, θα μπορούσε να τύχει στα πλέι-οφ, με ομάδες όπως οι Ρόμα και Μπορούσια Μενχενγκλάντμπαχ, καθώς και η Μονακό.


Αυτές που έχουν ήδη προκριθεί για το τρίτο γκρουπ του νέου Champions League είναι οι Ντιναμό Κιέβου και Λυών.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.