News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Zidane σταμάτησε τον Casemiro

Κυριακή 8 Μαΐου 2016

Το 14 ήθελε να αντιμετωπίσει τη Σίτι, αλλά ο προπονητής δεν ήθελε ρίσκα


Ο Casemiro πήρε μια καλή απογοήτευση την περασμένη Τρίτη, όταν ο Zidane αποφάσισε να τον αφήσει εκτός αποστολής για τον αποφασιστικό αγώνα κατά της City. Ο μέσος κουβαλούσε μια μικρή μυϊκή ενόχληση που δεν τον εμπόδιζε να παίξει. Μάλιστα, ο Case ζήτησε απ’τον προπονητή να παίξει γιατί ήξερε ότι το πρόβλημά του δεν ήταν σημαντικό, αλλά ο ZZ τον εμπόδισε.

Ο Casemiro τελείωσε το παιχνίδι του Anoeta με ένα χτύπημα στο ισχίο κι ένα πληγωμένο νύχι. Την Δευτέρα δεν προπονήθηκε προληπτικά αλλά την Τρίτη ήταν έτοιμος να βγει στον αγωνιστικό χώρο όταν ο Ζιντάν του είπε ότι λόγω αυτών των ενοχλήσεων στο ισχίο δεν τον υπολόγιζε για τον αγώνα εναντίον της City. Ο Case προσπάθησε να τον πείσει, αλλά ο ZZ τον κράτησε εκτός, απογοητεύοντάς τον αδιαμφισβήτητο απ’τη Σεβίλλη και μετά.

Ο προπονητής δεν ήθελε να επαναληφθούν τα γεγονότα με τον Μπενζεμά, ο οποίος δεν μπορούσε να παίξει κάποιο από τα δεύτερα ημίχρονα των τελευταίων δύο παιχνιδιών του. Ως εκ τούτου, εκτός απ’τους προφανείς λόγους για τον Cristiano, δεν θα έπαιρνε κανένα ρίσκο, όσο μικρό κι αν ήταν, στο υπόλοιπο της σεζόν. Λόγος για τον οποίο ούτε ο Bale ούτε ο Carvajal ούτε ο Keylor ούτε ο Μόντριτς θα παίξουν σήμερα εναντίον της Βαλένθια.

Ο Casemiro θα επιστρέψει στην αρχική 11άδα, έχοντας ολοκληρώσει χωρίς προβλήματα τις δύο τελευταίες προπονήσεις, κάτι το οποίο δείχνει ότι η ήπια ενόχληση που τον κράτησε έξω απ’την City ήταν πράγματι ένα μικρό πρόβλημα.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.