News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Pellegrini «ξεχνά» το Bernabeu

Δευτέρα 2 Μαΐου 2016

Δεν θα υπάρξει καμία επίσημη προπόνηση της Manchester City στο γήπεδο

Pellegrini: "Θα προσπαθήσουμε να βγούμε μπροστά, να πιέσουμε και να σκοράρουμε ένα γκολ"



Ο Manuel Pellegrini γνωρίζει καλά το Bernabeu. Πέρασε εκεί όλη τη σεζόν του 2009-10 στον πάγκο του λευκού Κολοσσαίου. Από’κείνη τη σεζόν δεν έχει ακριβώς καλές αναμνήσεις. Ήταν η χρονιά ενός νέου αποκλεισμού στους 16 του Champions League, εναντίον της Λυών, και, πάνω απ 'όλα, του Alcorconazo. Αν και, για να υποστηρίξει την καριέρα του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Χιλιανός προπονητής αναφέρεται συχνά στο ρεκόρ συγκομιδής (96 βαθμοί), με την οποία, παρ 'όλα αυτά, δεν μπόρεσε να αποτρέψει την κατάληξη του πρωταθλήματος στις βιτρίνες της Barcelona.

Ίσως για το λόγο αυτό, ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι έχει πάρει μια απόφαση που εκπλήσσει. Η ομάδα του δεν θα προπονηθεί αύριο στο γήπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, την προπόνηση την οποία κάνουν συνήθως οι φιλοξενούμενες ομάδες στο γήπεδο του οικοδεσπότη στο πλαίσιο της κορυφαίας ηπειρωτικής διοργάνωσης. Πρόκειται, πάνω απ'όλα, για μια απόφαση που αποσκοπεί στο να’ρθουν σε επαφή με το χώρο του αγώνα.

Ελέγχουν από πρώτο χέρι την κατάσταση του χλοοτάπητα, επισκέπτονται για πρώτη φορά τ’αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας, προσπαθούν να εξοικειωθούν με τις διαστάσεις του γηπέδου ... Η επίσκεψη συνήθως είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους τερματοφύλακες, που λαμβάνουν υπόψη τον τεχνητό φωτισμό του γηπέδου.


Αλλά ο Joe Hart δεν θα’χει αύριο αυτή την ευκαιρία. Θα πρέπει να φέρει στη μνήμη του την ανάμνηση της επίσκεψης στο Μπερναμπέου πριν από τρία χρόνια, στη φάση των ομίλων του Champions League της σεζόν 12-13. Επειδή η Μάντσεστερ θα προπονηθεί στην Αγγλία πριν απ’το ταξίδι στη Μαδρίτη. Φυσικά, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Μπερναμπέου. Ξόρκια σε αναζήτηση ενός τελικού του Champions League.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.