News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αυτός ο μπαμπούλας

Σάββατο 7 Μαΐου 2016

Η Βαλένθια παίρνει βαθμό στο Μπερναμπέου εδώ και τέσσερις συνεχόμενες σεζόν 


Η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει όλες τις πιθανότητές της στο πρωτάθλημα αύριο εναντίον της Βαλένθια. Ή μ’άλλα λόγια, αντιμετωπίζει μια απ’τις πιο δύσκολες ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει οι λευκοί τα τελευταία χρόνια.

Μια απ’τις πιο δύσκολες, γιατί στις τελευταίες τέσσερις επισκέψεις της Βαλένθια στο Bernabeu, οι νυχτερίδες έχουν πάρει βαθμό. Μάλιστα, είναι η μόνη ομάδα που έχει πάρει βαθμούς τέσσερις συνεχόμενες φορές στο Chamartin.

Η che ομάδα παίρνει ισοπαλία στο λευκό γήπεδο απ’τη σεζόν 2011-12. Εκείνη την σεζόν, η ομάδα του Emery δεν κατάφερε να σκοράρει. Ούτε κι αυτή του Μουρίνιο. Ένα 0-0 που, σε αυτή την περίπτωση δεν επηρέασε την κατάταξη. Η Μαδρίτη ήταν η πρώτη στο πρωτάθλημα, και κατέληξε να το κερδίσει φθάνοντας τους 100 βαθμούς.

Την σεζόν 2012-13, η Βαλένθια επέστρεψε στο Μπερναμπέου. Και έφερε και πάλι ισοπαλία, αλλά αυτή τη φορά με γκολ: ένα του Higuaín, κι ένα του Jonas Gonçalves. Ήταν η πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, και μ’αυτό το αποτέλεσμα η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε τη σεζόν ενδέκατη στην κατάταξη.

Τελευταίες επισκέψεις της Βαλένθια στο Μπερναμπέου

2011-12 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 0-0

2012-13 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 1-1

2013-14 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 2-2

2014-15 Ρεάλ Μαδρίτης-Βαλένθια 2-2

Τη σεζόν 2013-14, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν τρίτη στο πρωτάθλημα πίσω από Μπαρτσελόνα κι Ατλέτικο. Και την 36η αγωνιστική, η Βαλένθια έφτασε στο Μπερναμπέου για να καταδικάσει ουσιαστικά τη Μαδρίτη στο πρωτάθλημα. Μετά την ισοπαλία (2-2), η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε ένα βαθμό πίσω απ’τη Barca και στους τέσσερις απ’την ομάδα του Simeone σ’ένα πρωτάθλημα που είχε τελικά rojiblanco χρώμα.

Και την περασμένη σεζόν, άλλη μια ισοπαλία στο Μπερναμπέου μεταξύ της ομάδας του Αντσελότι και του Nuno. Άλλο ένα 2-2 σ’ένα παιχνίδι στο οποίο ο Κριστιάνο έχασε ένα πέναλτι και οι λευκοί επανήλθαν από ένα 0-2, με γκολ απ’τους Pepe και Isco.

Αλλά αυτή την Κυριακή, η κατάσταση είναι πολύ διαφορετική. Η ομάδα του Ζιντάν δεν μπορεί να αντέξει οποιαδήποτε γκέλα, κι αν η Βαλένθια πάρει ισοπαλία στο Μπερναμπέου, η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι σχεδόν αδύνατη.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.