News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Zidane: «Αξίζαμε περισσότερα»

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

«Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά όλων, διότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι»

«Στο δεύτερο μέρος είχαμε τη μπάλα κι ευκαιρίες για να σκοράρουμε», είπε.



Ο Ζινεντίν Ζιντάν εμφανίστηκε στην αίθουσα Τύπου στο Etihad Stadium μετά το πρώτο σκέλος των ημιτελικών του Champions League: «Είμαι χαρούμενος με τον αγώνα, επειδή δεν ήταν εύκολος. Αμυνθήκαμε πολύ καλά και στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε περισσότερο τη μπάλα κι ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είμαι λίγο απογοητευμένος γιατί αξίζαμε περισσότερα, αλλά αμυντικά ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν ένα παιχνίδι δουλειάς και μάχης».

"Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά το να βάλεις γκολ δεν σου εξασφαλίζει την παρουσία στον τελικό. Η αναμέτρηση είναι στο 50%. Θα’χουμε ένα παιχνίδι στο σπίτι και ξέρουμε τι μπορούμε να κάνουμε στο Μπερναμπέου. Πάμε να δουλέψουμε όπως σήμερα".

Δεύτερο μέρος

"Παίξαμε πιο ψηλά, ασκήσαμε μεγαλύτερη πίεση και πάνω απ’όλα είχαμε περισσότερο τη μπάλα. Αν την έχεις είναι δύσκολο για τον αντίπαλο να αμυνθεί. Μας έλειψε το γκολ κι όλα είναι ανοιχτά για τον επαναληπτικό. Θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά όπως σήμερα. Είναι ένας ημιτελικός του Champions League, γι 'αυτό δεν είναι εύκολο. Είμαι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και την δουλειά όλων".

Κριστιάνο και Μπενζεμά

«Θα προσπαθήσουμε να’ναι στον επαναληπτικό, αλλά αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω τίποτα. Θα βλέπουμε καθημερινά πώς εξελίσσονται. Είναι καλύτερα να’ναι στο 100% στο γήπεδο, αλλά αν έχουν κάτι δεν μπορούμε να τους ρισκάρουμε. Όσοι έπαιξαν τα πήγαν καλά κι αυτό είναι σημαντικό».

"Είπα ότι ήταν στο 100%, αλλά έπρεπε να δω την τελευταία προπόνηση. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέφερε από κάτι και στο τέλος δεν έπαιξε. Του Karim ήταν λίγο διαφορετικό, αλλά σταδιακά χειροτέρευε και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Πρόκειται για δύο σημαντικούς παίκτες κι ελπίζουμε να’ναι στον επαναληπτικό. Θα το δούμε μέρα με τη μέρα με τους γιατρούς".

Έλεγχος του Aguero

"Αμυντικά κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δεν αφήσαμε χώρους. Ήμασταν πολύ κοντά και πετύχαμε αυτό που θέλαμε πριν απ’το παιχνίδι".

Πήγε για την ισοπαλία η Μαδρίτη;


"Πάμε πάντα για τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο αμυνθήκαμε λίγο πίσω. Υπάρχει ένας αντίπαλος και είχαμε ευκαιρίες για να σκοράρουμε στο δεύτερο ημίχρονο και δεν το καταφέραμε. Δεν συμβαίνει τίποτα. Έχουμε τον επαναληπτικό και είμαστε στο 50%".

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.