News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το παζλ του Zidane για το Anoeta

Πέμπτη 28 Απριλίου 2016

Ένας απ’τους δύο μπακ κι ο Kroos θα μπορούσαν να ξεκουραστούν

Παρά το γεγονός ότι η Liga δεν είναι το πιο σημαντικό, ο Ζιντάν ξέρει ότι δεν μπορεί να αγνοήσει τις πιθανότητες για τον τίτλο



Στο ρεπό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζινεντίν Ζιντάν δεν σταμάτησε να σκέφτεται την 11άδα που θα βάλει το Σάββατο στο Anoeta. Ένα βαθμό απ’την κορυφή, ο Γάλλος προπονητής δεν έχει την πολυτέλεια να παρατήσει το πρωτάθλημα, αν και γνωρίζει ότι δεν υπάρχει πιο σημαντικός αγώνας απ’της επόμενης Τετάρτης εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι. Έτσι, η σύνθεση ενάντια στην Σοσιεδάδ είναι μια απ’τις πιο ευαίσθητες που έχει ν’αντιμετωπίσει ο Zizou.

Φαίνεται βέβαιο ότι ο Varane θα επιστρέψει και πάλι σ’αυτήν, στην θέση του Pepe, κι ότι ένας απ’τους δύο μπακ θα ξεκουραστεί. Είτε ο Marcelo είτε ο Carvajal, θα μείνει στον πάγκο για να μπει ο Danilo. Στην μεσαία γραμμή, περισσότερο rotation. Ο Toni Kroos, ένας απ’τους παίκτες με τα περισσότερα λεπτά φέτος θα μπορούσε να αφήσει τη θέση του στον Isco, ο οποίος έπαιξε ήδη στη μεσαία γραμμή την περασμένη εβδομάδα κατά της Rayo. Modric και Casemiro, που ξεκουράστηκαν στο Vallecas -ο Βραζιλιάνος λόγω τιμωρίας - θα μπορούσαν να συνεχίσουν στην 11άδα.

Ο Μπέιλ, σχεδόν αναγκασμένος να παίξει

Στην επίθεση, το κύριο ερώτημα είναι αν πρέπει να διατηρηθεί ή όχι ο Gareth Bale. Χωρίς τους Cristiano και Benzema, και με τη μάχη για το πρωτάθλημα σε πλήρη εξέλιξη, φαίνεται σχεδόν υποχρεωτικό να βρεθεί ο Ουαλός στην 11άδα, αν και το επιτελείο θα ζητήσει απ’τον Zizou να τον αφήσει στον πάγκο για να αποφύγει προβλήματα, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη το ιστορικού του madridista εξτρέμ.


Οι άλλες δύο θέσεις στην επίθεση θα καταληφθούν και πάλι απ’τους Lucas Vázquez, ο οποίος φαίνεται σταθερός, James και Jesé. Ο τελευταίος αποχώρησε πληγωμένος απ’το παιχνίδι εναντίον της City και για το λόγο αυτό θα μπορούσε να μείνει έξω απ’την 11άδα ενθαρρύνοντας την είσοδο του Κολομβιανού, ο οποίος δεν έχει παίξει στην αρχική 11άδα από τότε που το έκανε ενάντια στην Χετάφε, επί της οποίας σκόραρε ένα γκολ.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.