News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η άποψη του Συνταγματάρχη για το City Real 0-0

Τρίτη 26 Απριλίου 2016


Το 0-0 είναι το χειρότερο καλό αποτέλεσμα εκτός έδρας που μπορεί να πάρει μια ομάδα. Γιατί? Γιατί στον επαναληπτικό, ουσιαστικά, πάει μόνο για ένα αποτέλεσμα: τη νίκη.

Το σκορ αδικεί την Ρεάλ, η οποία είχε 2 μεγάλες ευκαιρίες με την κεφαλιά του Χεσέ στο δοκάρι (70) και το τετ α τετ του Πέπε (81) που έδιωξε ο Χαρτ, ενώ είχε κι άλλη μια καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Καζεμίρο (78), που έδιωξε και πάλι ο Χαρτ. Η Σίτι είχε όλο κι όλο μια καλή στιγμή, το φάουλ του Ντε Μπρούιν στις καθυστερήσεις που έδιωξε ο Νάβας.

Κακό ματς. Τζάμπα τα εκατοντάδες εκατομμύρια που κοστίζουν οι δύο ομάδες. Αυτά έχει το modern football. Μέχρι το 65, βλέπαμε μια σούπα με 0 ουσιαστικές ευκαιρίες. Από’κει και πέρα, η Ρεάλ ανέβηκε, κυρίως με τον Μόντριτς, που έκανε μεγάλο ματς και τον Μπέιλ, κι από κοντά και οι Κρος, Χεσέ, Λούκας, χάνοντας τις ευκαιρίες του αγώνα.

Ο ΖΖ μπλόφαρε χθες, αναμιγνύοντας αλήθεια με ψέμα, λέγοντας πως Μπενζεμά, Ρονάλντο ήταν έτοιμοι και στο 100%. Επίσης, έκανε πάλι το κλασικό τρικ, ανεβάζοντας τον Καζεμίρο πιο ψηλά απ’τους Μόντριτς, Κρος, όταν είχε τη μπάλα η ομάδα, για να κάνουν το παιχνίδι από πίσω, οι τελευταίοι. Μπορούσε να’χε βάλει στον Ίσκο στο 80 κι όχι στις καθυστερήσεις.

Η άμυνα πήγε καλά, καθώς δεν απειλήθηκε ποτέ, ο Καζεμίρο καλός αμυντικά, λίγα πράγματα δημιουργικά. Ο Μπενζεμά άφαντος κι επηρεασμένος απ’τον τραυματισμό του, αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο. Άτυχος στο δοκάρι του ο, γενικά δραστήριος, Χεσέ. Ο Λούκας πολύ δραστήριος, αλλά δεν ξεχώρισε. Ο Μπέιλ, κυρίως στο β, όπου πέρασε επιτέλους στ’αριστερά, πήρε πολύ παιχνίδι, πολλές πρωτοβουλίες, αλλά δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σ’ένα γκολ. Δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες, σ’ένα γήπεδο που αναμένονταν να κάνει περισσότερα.

Αυτή η ομάδα, χρόνια τώρα, είναι χτισμένη πάνω στον Ρονάλντο. Τον έχει μάθει σαν τον απόλυτο ηγέτη και σταρ της. Όταν λείπει αυτός σε δύσκολα ματς, πελαγώνει. Και σήμερα τον στερήθηκε. Γιατί? Γιατί αυτός, τις προάλλες, έψαχνε ν’ανοίξει τη διαφορά του στα γκολ, απ’τον Σουάρεζ.

Το 0-0 είναι πολύ επικίνδυνο κι αφήνει πολύ ισορροπημένο το ζευγάρι.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.