News Update :

powered by Agones.gr - livescore

"Είστε προειδοποιημένοι"

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

Ο Ζιντάν υποβαθμίζει την ευφορία

Ο Γάλλος προειδοποιεί. Πριν από ένα χρόνο, η Σάλκε ήρθε με δύο γκολ εναντίον της. Κι έφτασε ένα μακριά απ’την ανατροπή.



Το ίδιο αποτέλεσμα στο πρώτο σκέλος. 0-2 κι αφήνοντας την αίσθηση της έκδηλης ασφάλειας και υπεροχής. Στον ίδιο γύρο νοκ-άουτ του Champions League (16). Στιγμές αμφιβολίας σε παρόμοια ομάδα, με το πρωτάθλημα πολύ δύσκολο και χωρίς πιθανότητα να κερδίσει το Κύπελλο. Φυσικά, αλλάζει ο αντίπαλος. Πριν από ένα χρόνο, ο εχθρός ήταν η Σάλκε. Σήμερα είναι η Ρόμα, ομάδα που έρχεται με το ηθικό στα ύψη και με τον Spalletti γεμάτο αυτοπεποίθηση μετά την αλλαγή της κατεύθυνσης που έχει καταφέρει να δώσει την ομάδα του.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Ζιντάν ήταν ισχυρός στα μηνύματα που απέστειλε στην ομάδα τις τελευταίες ημέρες και χθες επεκτάθηκε στην αίθουσα Τύπου. Δεν θέλει κανενός είδους εφησυχασμούς παρά την άνετη νίκη στο παιχνίδι στη Ρώμη. Ο Γάλλος επιδιώκει να αποφύγει τα προβλήματα που πέρασε ο Carlo Ancelotti, όταν η γερμανική ομάδα έψαχνε το τέρμα του Κασίγιας στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης σε αναζήτηση του πέμπτου γκολ, αυτό που θα απέκλειε τη Ρεάλ Μαδρίτης μετά τη νίκη στον πρώτο αγώνα που έδινε όλη τη φερεγγυότητα του κόσμου.

"Είστε προειδοποιημένοι" είπε ο τεχνικός στο ρόστερ, σε μια προσπάθεια να βγουν οι παίκτες με 100% κίνητρο απ’το πρώτο λεπτό στο σημερινό παιχνίδι. Δεν θέλει να υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία και, συνεπώς, τονίζει τη σημασία της αναμέτρησης και ότι εξακολουθεί να υπάρχει παιχνίδι. Παραμερίζει την ευφορία που έχει δημιουργηθεί μετά τα 7 γκολ στην Θέλτα.

Άμεσο μήνυμα

Και είναι ότι η πραγματικότητα της ομάδας δεν αντικατοπτρίζεται στην εμφάνιση επί της Θέλτα. Υπάρχουν αμφιβολίες. Η έλλειψη τακτικότητας φαίνεται στην λευκή εντεκάδα, τροφοδοτώντας κάποια έλλειψη ασφάλειας στην απόδοση, ως εκ τούτου, ο προπονητής θέλει να έχει τα πάντα δεμένα απ’το σφύριγμα της έναρξης.

Στη θεωρία όλα είναι υπό έλεγχο, τουλάχιστον έτσι σκέφτονται στ’αποδυτήρια, αλλά αυτό που συνέβη πριν από ένα χρόνο και οι πολλές ομοιότητες, έχουν οδηγήσει σε μεγάλη προσοχή κι ο Ζιντάν επιμένει στη σημασία του να μην υποτιμήσουν στο ελάχιστο έναν αντίπαλο ο οποίος πριν από οκτώ χρόνια ήταν σε θέση να αποκλείσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Μπερναμπέου, αν και είναι αλήθεια ότι σ’εκείνη τη διπλή αναμέτρηση η ιταλική ομάδα ήρθε απ’τη Ρώμη μ’ένα ελάχιστο πλεονέκτημα.

Το σοκ που συνέβη πριν από ένα χρόνο, ξεκίνησε με ένα γκολ απ’τον Fuchs στο 20ο λεπτό, το οποίο ισοφάρισε ο Ρονάλντο. Σκηνή που επαναλήφθηκε πριν απ’το ημίχρονο, όταν ο Πορτογάλος ισοφάρισε το γκολ του Huntelaar.

Μπενζεμά, Sané (αυτό το ματς σήμαινε την ανάδυση του νεαρού Γερμανού στην Ευρώπη) κι ο Huntelaar σκόραρε πέντε λεπτά πριν το τέλος για να θέσει το φόβο σ’όλο τον madridismo, συμπεριλαμβανομένου του Αντσελότι, ο οποίος κάποιες στιγμές φάνηκε μακριά απ’τη madridista οντότητα εκείνο το βράδυ.


Μία απόκρουση του Κασίγιας τις τελευταίες στιγμές της συντριβής απέτρεψε ό, τι θα μπορούσε να είναι μια πλήρης κι απόλυτη καταστροφή. Το κλίμα πριν απ’το παιχνίδι ήταν ήδη τεταμένο, αλλά με το τελικό σφύριγμα, αυτό που ήταν μια καταιγίδα έγινε μια ολική κι απόλυτη θύελλα ενάντια σε παίκτες, προπονητή και προεδρικό μπαλκόνι, ακριβώς ό, τι θέλει να αποφύγει ο Ζιντάν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.