Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Συναγερμός με James: αποσύρθηκε μ’ενοχλήσεις

Ένα νέο πλήγμα για τον Ζιντάν

Ο Κολομβιανός εγκατέλειψε την προπόνηση μ’ενοχλήσεις στη μέση.



Νέο πλήγμα για τον Ζιντάν. Ο Marcelo δεν είναι ο μοναδικός λαβωμένος παίκτης. Στην λίστα προστέθηκε αργά χθες το απόγευμα ο James, ο οποίος αποχώρησε απ’την χθεσινή προπόνηση στο γήπεδο της αποψινής αναμέτρησης, μ’ενοχλήσεις στη μέση. Προς το παρόν, είναι αμφίβολο αν κατ 'αρχήν, ο προπονητής πιστεύει ότι μπορεί να τον ξεκινήσει στην 11άδα.

Στο προπονητικό επιτελείο αναμένουν να βελτιωθεί ο παίκτης στις επόμενες ώρες, αν κι όλο το σημερινό πρωινό άφησε αμφιβολίες, σχετικά με την εξέλιξη των ενοχλήσεων στην περιοχή.

Ο James είναι ο πρώτος που θέλει να παίξει απόψε στο Olímpico της Ρώμης. Με τον Ζιντάν έχει ανακτήσει την αυτοπεποίθηση κι έχει την επιθυμία να κάνει ένα καλό παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, μια διοργάνωση στην οποία αυτή τη σεζόν μόλις που εμφανίστηκε-μόνο ένα παιχνίδι ενάντια στη Malmö- και δεν έχει σκοράρει ακόμα ούτε ένα γκολ στην Ευρώπη.

Την περασμένη σεζόν, ο James σκόραρε μόνο ένα γκολ σε εννέα παιχνίδια. Μετά από μια σεζόν με σκαμπανεβάσματα υπό τις εντολές του Μπενίτεθ, ο Κολομβιανός είναι περισσότερο στην πρίζα με τον Ζιντάν. Επιπλέον, το γκολ του εναντίον της Αθλέτικ ήρθε σαν μαργαριτάρι για να διατηρήσει την απόκτηση αυτοπεποίθησης κι ελπίζει οι χθεσινές ενοχλήσεις να αποδειχθούν μόνο ένας μικρός πανικός.

Αν δεν προλάβει να’ναι έτοιμος, ο Ζιντάν θα πρέπει να ψάξει μια αντικατάσταση. Μια επιλογή είναι ο Jesé και η επιστροφή σ’ένα σχήμα με μια τρίαινα μπροστά. Η άλλη είναι να βάλει έναν ακόμα μέσο, κι ο Kovacic θα’ναι ο πρώτος υποψήφιος.