News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ramos: "Η ομάδα πάλεψε απ’την αρχή"

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

"Είχαμε αρκετή κατοχή και μεγάλη ακρίβεια μπροστά στο αντίπαλο τέρμα".



Ο Sergio Ramos ήταν βασικός ενάντια στην Εσπανιόλ και μετά τον αγώνα μίλησε στον Τύπο για να αναλύσει το παιχνίδι: "Η ομάδα μπήκε πραγματικά δυνατά απ’το πρώτο λεπτό, ασκώντας πίεση αρκετά ψηλά στον αγωνιστικό χώρο, επανακτώντας την κατοχή στο αντίπαλο μισό, κι αυτό δυσκόλεψε πολύ τον αντίπαλο. Είχαμε αρκετή κατοχή και μεγάλη ακρίβεια μπροστά στο αντίπαλο τέρμα. Ο τρόπος με τον οποίο παίξαμε κατά τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά έκανε το υπόλοιπο του παιχνιδιού πολύ εύκολο".

«Κάθε προπονητής έχει τη δική του ποδοσφαιρική φιλοσοφία, κι ως παίκτες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε σ 'αυτήν όσο καλύτερα μπορούμε. Φυσικά ο Ζιντάν δίνει λίγη περισσότερη έμφαση στην εφαρμογή πίεσης ψηλά, αυτό είναι πολύ σημαντικό για μας».

Η δουλειά στην φυσική κατάσταση

"Από τότε που ήρθε ο Ζιντάν, έχει υπάρξει μια αλλαγή σ’αυτόν τον τομέα. Αυτές οι τρεις βδομάδες μαζί του ήταν σκληρές, αλλά θα μας εξυπηρετήσουν καλά για αυτό που απομένει στο υπόλοιπο της σεζόν, καθώς πλησιάζει το έντονο κομμάτι της".

Η φυσική του κατάσταση

«Αισθάνομαι πολύ καλά, βρισκόμουν κοντά στο να επιστρέψω κι αισθάνομαι χαλαρός που άφησα πίσω μου τις ενοχλήσεις. Σήμερα ένιωσα πολύ καλά».

Η προετοιμασία

"Δεν ξέρω αν δουλέψαμε καλά ή άσχημα, αλλά είναι αλήθεια ότι υπήρξαν πολλά ταξίδια. Έτσι είναι η Μαδρίτη, η Barcelona ταξιδεύει επίσης πολύ. Με τον Zizou έχουμε δουλέψει πολύ καλά κι αυτό φαίνεται στο γήπεδο, ήμασταν πιο φρέσκοι στο δεύτερο μέρος διατηρήσαμε την πίεση, αυτό έκανε τη διαφορά".

La Liga

"Θα θέλαμε να μην βρισκόμαστε στην κατάσταση που είμαστε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Πρέπει να παλέψουμε για τον τίτλο της La Liga, και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε για να προσπαθήσουμε να μειώσουμε το πλεονέκτημα του πρωτοπόρου, και θα προσπαθήσουμε επίσης να ανακτήσουμε κάποιους βαθμούς απ’την Ατλέτικο για να την πιέσουμε".

"Αυτό είναι χαρακτηριστικό της σκληρότητας του ποδοσφαίρου, σε διδάσκει ότι μερικές φορές όταν παίζεις καλά, δεν κερδίζεις, κι άλλες, όταν δεν παίζεις το ίδιο καλά, καταλήγεις να πάρεις το αποτέλεσμα. Πρέπει να συνεχίσουμε να’μαστε αισιόδοξοι και να διατηρούμε τη φιλοδοξία της νίκης στα παιχνίδια και να προσπαθήσουμε να μειώσουμε την απόσταση απ’τις ομάδες μπροστά μας, το συντομότερο δυνατόν".

Αλλαγή προπονητή

"Με τον Zizou όλοι είναι πολύ πιο ευτυχισμένοι, δεν ξέρω αν είναι λόγω της σχέσης που ήδη είχε με τους παίκτες απ’την εποχή που εργάστηκε υπό τον Αντσελότι ή αν είναι λόγω του σεβασμού που έχουμε γι 'αυτόν. Για μας αποτελεί ένα παράδειγμα προς μίμηση, ήταν μια θρυλική φιγούρα σ’αυτό το κλαμπ. Όταν σου δίνει συμβουλές, το κάνει με διαφορετικό τρόπο απ’οποιονδήποτε άλλο προπονητή, αλλά όλοι οι προπονητές που ήταν εδώ έχουν λάβει πάντα το μέγιστο σεβασμό".

Τ’αποδυτήρια

"Στην Ρεάλ Μαδρίτης πάντα υπάρχουν νέες ειδήσεις που έρχονται απ’το πουθενά. Έχουμε  όλοι καθαρή συνείδηση. Καθ 'όλη τη σταδιοδρομία μου, δεν έχω κάνει ποτέ τίποτα για να διώξω έναν προπονητή από ένα κλαμπ, και δεν έχω δει ποτέ κανένα συμπαίκτη να κάνει κάτι τέτοιο. Όταν δεν έρχονται τ’αποτελέσματα κάποιος το πληρώνει. Τ’αποδυτήρια μας είναι τελείως διαφορετικά απ’ότι παρουσιάζονται, μπορώ να εγγυηθώ γι’αυτό ".

Μπενζεμά

"Έχει περάσει δύσκολες στιγμές λόγω προσωπικών ζητημάτων και τότε αισθάνθηκε περισσότερο την αγάπη των συμπαικτών του, προσπαθήσαμε να μην επηρεαστεί απ’έξω. Τα πάει πολύ καλά, ελπίζουμε ότι θα συνεχίσει έτσι μέχρι το τέλος της σεζόν".

Neymar

"Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής, όπως και πολλοί άλλοι άλλων ομάδων, αλλά είναι αλήθεια ότι κάνει τη διαφορά. Θα δούμε, έχουμε ένα μεγάλο ρόστερ για να παλέψουμε για το καλύτερο".

Cristiano

«Θα ήθελα να δω εδώ τον Cristiano για πολλά χρόνια».

Καμπ Νόου

"Θα δούμε, δεν πρέπει να ανησυχούμε ν’αποδείξουμε πράγματα. Θα’ρθει η ώρα. Οι μεγάλοι παίκτες θα πρέπει να’ναι προετοιμασμένοι για τα μεγάλα ματς".


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.