News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πολυκοσμία στην μεσοεπιθετική γραμμή της Ρεάλ Μαδρίτης

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Θέση καλυμμένη

Isco και James μάχονται για τη θέση στο ρόστερ. Asensio και Odegaard, στα πρόθυρα.

21 χρόνια είναι ο μέσος όρος ηλικίας των τεσσάρων μέσων της Ρεάλ Μαδρίτης.



Η πιθανή άφιξη του Eden Hazard θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς θα’ρχόταν να προστεθεί στην ήδη κορεσμένη μάχη της μεσοεπιθετικής θέσης. Μια θέση περισσότερο από καλυμμένη το λευκό club, τόσο όσον αφορά το παρόν όσο και τα μελλοντικά σχέδια.

Isco και James Rodríguez βρίσκονται ήδη σε μια μάχη γι’αυτήν την θέση, ενώ η περίπτωση του να φύγει ένας απ’τους δύο για να κάνει χώρο στον Hazard φαίνεται όλο και πιο απίθανη. Ο Ισπανός (23 ετών) είναι τώρα ο σταθερός αγαπημένος των οπαδών και παρά τον σκληρό ανταγωνισμό απ’την άφιξή του το καλοκαίρι του 2013, έχει 126 συμμετοχές σε δυόμιση σεζόν στο Μπερναμπέου.

Ο συμπαίκτης του, ο μεσοεπιθετικός James, παρατάχθηκε δίπλα του σε πολλά απ’αυτά τα παιχνίδια, αν και η θέση εκκίνησης του Κολομβιανού είναι συχνά στην δεξιά πλευρά ενώ ο Isco βρίσκεται συχνά προς τα αριστερά. Ο 24χρονος έχει ένα άλλο σημαντικό παράγοντα υπέρ του: ήταν το είδος της στρατηγικής μεταγραφής που ευχαριστεί τόσο πολύ τον Florentino Pérez. Εκτός απ’την αδιαμφισβήτητη αθλητική ικανότητά του, ο πρώην παίκτης της Μονακό είναι ένα είδωλο των μέσων μαζικής ενημέρωσης και του μάρκετινγκ.

Μελλοντικά σχέδια


Ο Marco Asensio (20 ετών) κι ο Martin Ødegaard (17), χτυπούν την πόρτα της πρώτης ομάδας. Ο πρώτος, που επί του παρόντος είναι δανεικός στην Εσπανιόλ, αποδεικνύει ότι είναι κάτι περισσότερο από μια δέσμευση για το μέλλον. Η Μαδρίτη τον παρακολουθεί πολύ στενά και φαίνεται ότι το επόμενο καλοκαίρι θα επιστρέψει στην ομάδα. Όσο για τον Odegaard, ο νεαρός ταλαντούχος Νορβηγός συνεχίζει να εξελίσσεται στην Castilla. Μέσα στο club, για τον νεαρό των μόλις 17 ετών, υπάρχει η ισχυρή πεποίθηση, ότι ο Νορβηγός στάρλετ είναι ένας μελλοντικός αστέρας, στα σκαριά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.