News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema στοχεύει στο ντέρμπι

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο Γάλλος επιθετικός προπονήθηκε κανονικά


Ο Καρίμ Μπενζεμά, δοκίμασε με την ομάδα η οποία ενισχύθηκε απ’τον την Borja Mayoral, στην προπόνηση στο Valdebebas, βελτιώνοντας τις ενοχλήσεις του ισχίο που τον κράτησαν έξω απ’το παιχνίδι στο La Rosaleda κι έδειξε ότι θα παίξει στο ντέρμπι της Μαδρίτης εναντίον της Ατλέτικο Μαδρίτης το Σάββατο.

Ο Μπενζεμά κι ο canterano ο οποίος κάνει αρκετά για να’ναι ο αντικαταστάτης του, αν δεν είναι σε θέση να παίξει, βρέθηκαν σήμερα το πρωί στην αθλητική πόλης της Μαδρίτης.

Ο Γάλλος επιθετικός επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδας και ήταν ένας ακόμα υπό τις εντολές του Ζινεντίν Ζιντάν, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις του στο ισχίο. Εν αναμονή της ευκαιρίας του, βρίσκεται το εννέα της μόδας της λευκής ακαδημίας, ο Borja Mayoral, ο οποίος μετά από ένα γκολ που έχει κάνει τον γύρο του κόσμου, στο Youth League, με δύο ποδηλατάκια και μεγάλό τελείωμα με το αριστερό, αναμένει λεπτά με την πρώτη ομάδα .

Για το ντέρμπι της Μαδρίτης του Σαββάτου στο Μπερναμπέου (17:00), είναι εκτός ο Πορτογάλος Pepe κι ο Ουαλός Gareth Bale, οι οποίοι σήμερα το πρωί συνέχισαν με τα ειδικά προγράμματα αποκατάστασης τους.

Ο Ζιντάν κατεύθυνε την ομάδα σε μια έντονη προπόνηση μ’ένα μενού εργασίας, σύμφωνα με την σελίδα του συλλόγου, που αποτελούνταν από ασκήσεις μιας επαφής και σουτ σε μικρά τέρματα, ασκήσεις κατοχής και πίεσης, κουβάλημα της μπάλας κι εκτελέσεις κι έναν αγώνα σε γήπεδο μειωμένων διαστάσεων, όπου ο Μπενζεμά ήταν πολύ δραστήριος, χωρίς ενοχλήσεις στις εκτελέσεις του.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.