News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Καμία ανάγκη αλλαγών απ’τον Zidane

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016

Η ομάδα που κέρδισε την Εσπανιόλ θα ξεκινήσει στη Γρανάδα



Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει ολοκληρώσει μια τέταρτη βδομάδα προπονήσεων με τον Ζινεντίν Ζιντάν και είναι σε καλή κατάσταση πριν απ’την αναμέτρηση στην Γρανάδα, χωρίς να πλανώνται ερωτηματικά πάνω απ’την ενδεκάδα. Εκτός κάποιου απροόπτου της τελευταίας στιγμής, ο Γάλλος θα παρατάξει την ίδια 11άδα, με της περασμένης Κυριακής εναντίον της Εσπανιόλ.

Χωρίς τιμωρίες ή νέους τραυματισμούς, το προπονητικό επιτελείο θα’ναι σε θέση να συνεχίσει με την ομάδα που εντυπωσίασε το περασμένο Σαββατοκύριακο. Με άλλα λόγια, ο Keylor Navas στο τέρμα, ο Dani Carvajal στη δεξιά πλευρά της άμυνας, ο Μαρσέλο αριστερά της, και οι Sergio Ramos και Ραφαέλ Βαράν στο κέντρο της. Luka Modric και Toni Kroos στο κέντρο του γηπέδου. Isco και  James Rodríguez στα πλευρά, και τα δύο διαθέσιμα μέλη του BBC, οι Καρίμ Μπενζεμά και Κριστιάνο Ρονάλντο, στην επίθεση.

Συνεχείς αλλαγές με τον Μπενίτεθ

Ο Ζιντάν μόλις που έχει ανακατέψει την 11άδα από τότε που ανέλαβε. Μεταξύ των αγώνων της Deportivo και της Σπόρτινγκ Χιχόν, η μόνη αλλαγή ήταν η αντικατάσταση του Ράμος απ’τον Varane, λόγω προβλημάτων φυσικής κατάστασης. Την επόμενη φορά, ενάντια στη Μπέτις, έκανε rotation στο δεξί μπακ, με τον Danilo να αντικαθιστά τον Carvajal, ενώ ο James πήρε τη θέση του τραυματία Μπέιλ. Εναντίον της Εσπανιόλ, εν τω μεταξύ, ο Carvajal ανέκτησε τη θέση του κι ο Ramos, που ήταν και πάλι διαθέσιμος, πήρε τη θέση του Pepe.


Ο Zizou εκμεταλλεύτηκε το ελαφρύ πρόγραμμα του Ιανουαρίου, χωρίς μεσοβδόμαδα παιχνίδια, για να καθιερώσει την ραχοκοκαλιά της ομάδας του, ξεκουράζοντας σπάνια τους βασικούς του ή χρησιμοποιώντας παίκτες του περιθωρίου. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τον Ράφα Μπενίτεθ ο οποίος, ανάμεσα σ’ένα συνδυασμό μιας επιδημίας τραυματισμών και της τάσης του για rotation, δεν παρουσίασε ποτέ μια αμετάβλητη 11άδα και χρησιμοποίησε την ίδια μόνο σε δύο αγώνες: η ομάδα που νίκησε τη Μπέτις με 5-0 τον Αύγουστο ήταν η ίδια μ’εκείνη που συνετρίβη και κάηκε απ’τη Μπάρτσα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.