News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρακολουθεί τον Hazard

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Η Τσέλσι δεν κλείνει πλέον την έξοδο του Βέλγου

Το λευκό club του έχει στείλει το ενδιαφέρον του



Ήταν ανέκαθεν ένας απ’τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος δεν έκρυψε ποτέ το πάθος του για τον γρήγορο Βέλγο εξτρέμ. Δεν θέλησε να το αρνηθεί ποτέ. Πάλεψε για την μεταγραφή του, όταν ήταν ένας υποσχόμενος που έπαιζε στη Λιλ και τώρα επιδιώκει να τον έχει στο πλευρό του. Μιλάμε για τον Eden Hazard (25 ετών), έναν παίκτη ακόμα της Τσέλσι, η οποία παλεύει για να ξαναγίνει η ομάδα που σήκωσε το Champions League το 2012 και τώρα περιπλανιέται στα χαμηλά στρώματα της Premier.

Ο Hazard βρίσκεται σε μια πλήρως άτυπη σεζόν. Προβλήματα συνύπαρξης με τον Μουρίνιο -δεν ήταν ο μόνος παίκτης, γιατρός ή τεχνικός που τα είχε- τον απομάκρυναν από βασικό, και βρέθηκε ακόμη και στις κερκίδες σε περισσότερα από ένα παιχνίδια. Το πρόβλημα είναι ότι ούτε με τον Guus Hiddink φαίνεται να’χει ανακτήσει τη θέση του στην ομάδα, όπως αποδείχθηκε την περασμένη Τετάρτη ενάντια στην Γουότφορντ.

Σ’αυτή την περίπτωση μιλάμε για την καλή στιγμή του Όσκαρ και τα διάφορα σωματικά προβλήματα, ως αιτίες για την απομάκρυνση απ’το φυσικό του περιβάλλον, το οποίο δεν είναι άλλο από μια θέση στην αρχική ενδεκάδα. Η αλήθεια είναι ότι ο Βέλγος είναι ένας απ’τους λίγους παίκτες στην τρέχουσα Chelsea, ικανός να ξεκλειδώσει έναν αγώνα λόγω κλάσης ή ταχύτητας, αλλά οι επαναλαμβανόμενες παραμονές στον πάγκο τον οδήγησαν να χάσει μέρος από’κείνο το ηθικό που χρειάζεται κάθε παίκτης της ελίτ για να δώσει την καλύτερη απόδοσή του.

Ο Hazard δεν είναι ο μοναδικός παίκτης της Chelsea που, λόγω της κατάστασης της ομάδας και της τεράστια διάβρωσης που προκλήθηκε απ’τη δεύτερη περίοδο του Μουρίνιο στο club, σκέφτεται μια αλλαγή σκηνικού. Ο Βέλγος, κατά καιρούς, δεν μπορεί να βρει το απαραίτητο κίνητρο και πιστεύει ότι μια αλλαγή του τοπίου θα’ναι η καλύτερη λύση για όλα τα προβλήματά του.

Λευκή προτεραιότητα

Ο επιθετικός της Τσέλσι ξέρει ότι ο Ζιντάν εξακολουθεί να’ναι πρόθυμος να προσπαθήσει να τον φέρει στο Chamartin. Έτσι έχει διαβιβαστεί στον Βέλγο, ο οποίος δίνει προτεραιότητα στην δυνατότητα να φορέσει τα λευκά της Ρεάλ Μαδρίτης, έναντι οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Φεύγοντας απ’την Τσέλσι, ο αγαπημένος προορισμός του δεν είναι άλλος απ’τη Ρεάλ Μαδρίτης κι έτσι έχει γνωστοποιήσει στον εκπρόσωπό του, ο οποίος εδώ και λίγες βδομάδες, κινείται προς την κατεύθυνση της εξεύρεσης μιας πιθανής εξόδου του Hazard με προορισμό το Santiago Bernabeu.

Με συμβόλαιο μέχρι τις 30 Ιουνίου του 2020, επέκταση που υπέγραψε ο εξτρέμ μόλις πριν από ένα χρόνο, εν μέσω μιας κατάστασης που δεν είχε καμία σχέση μ’αυτή που βιώνει τώρα, ο Βέλγος γνωρίζει ότι η έξοδός του απ’το σύλλογο του Λονδίνου δεν θα’ναι καθόλου εύκολη. Γίνεται λόγος για ένα ποσό περίπου 100 εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα που στην ευγενή ζώνη του Bernabeu υποδεικνύουν ότι φαίνεται να προορίζονται για την απόκτηση του οποιοδήποτε απ’τους αποκαλούμενους galácticos.

Pogba, Lewandowski και Hazard έχουν μια παρόμοια αξία στην αγορά και φαίνεται ότι είναι αυτή που θα πρέπει να πληρώσει ο Pérez για να αποκτήσει έναν παγκόσμιο αστέρα. Πάντα εφ 'όσον η Ρεάλ Μαδρίτης μπορέσει να κάνει μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι, γεγονός που φαίνεται περισσότερο από εφικτό αυτή τη στιγμή.

Προς το παρόν, ο Ζιντάν δεν θέλει να κλείσει την πόρτα σε κανέναν. Ο Γάλλος έχει λόγο στις μεταγραφές και όλοι γνωρίζουν την αφοσίωση που νιώθει για τον Hazard και τον Pogba ενώ για τον Lewndowski δεν έχει πει ακόμα ούτε μια λέξη.

Ο Αμπράμοβιτς δεν είναι φιλικός με την πώλησή του, εξ ου και η τοποθέτηση του παίκτη θα’ναι καθοριστική, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει η επιχείρηση. Προς το παρόν, υπάρχει ήδη στη μέση μια δήλωση προθέσεων.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.