News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η δικαστής αίρει τα ασφαλιστικά μέτρα στον Benzema

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Σύμφωνα με έναν δημοσιογράφο του Europe 1

Ωστόσο, το μέτρο παραμένει σε αναστολή, επειδή η εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης αυτής ενώπιον του Δικαστηρίου των Βερσαλλιών


Υπήρξαν κάποια καλά νέα για τον Καρίμ Μπενζεμά, αν και δεν είναι τόσο καλά όσο θα ήθελε. Η αρμόδια δικαστής για την περίπτωση εκβιασμού του Valbuena, Nathalie Boutard, αποφάσισε να άρει τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί στον παίκτη της Ρεάλ Μαδρίτης, που τον εμπόδιζαν να έρθει σ’επαφή με τον διεθνή συμπαίκτη του. Ωστόσο, σύμφωνα με το «Europe 1», δεν είναι όλο αυτό, δεδομένου ότι οι εισαγγελείς στην υπόθεση έχουν αποφασίσει να ασκήσουν έφεση στην απόφαση και να πάνε την υπόθεσή τους στο Εφετείο των Βερσαλλιών. Ως εκ τούτου, η απόφαση της δικαστή δεν θα’χει άμεση ισχύ και θα’ναι το Εφετείο που θ’αποφασίσει, το οποίο έχει τον τελευταίο λόγο για το αν ή ισχύσει ή όχι η δικαστική απόφαση.

Εν τω μεταξύ, η υπόθεση συνεχίζεται, όπως είχε προγραμματιστεί, αν και η Γαλλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FFF), δεν μπορεί να καλέσει τον επιθετικό, ένα βασικό μέλος της ομάδας της Γαλλίας, μέχρις ότου αρθούν τα ασφαλιστικά μέτρα. Ο Deschamps θέλει τον Karim πίσω στην ομάδα κι ο παίκτης προσπαθεί να επιστρέψει στο διεθνές καθήκον με τη Γαλλία. Σε μια άλλη νότα, ο Valbuena άνοιξε επίσης την πόρτα της επιστροφής του Karim στους Bleus σε συνέντευξη Τύπου μια-δυο εβδομάδες πριν.

Οι διεθνείς συμπαίκτες του Μπενζεμά είναι επίσης πρόθυμοι να τον έχουν πίσω μεταξύ τους. Ο Valbuena είναι το θύμα ενός σκανδάλου εκβιασμού με μια sex tape, τον οποίο ανέφερε στην γαλλική αστυνομία.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.