News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Επτά στους δέκα Γάλλους δεν θέλουν τον Benzema στην εθνική

Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Σύμφωνα με μια έρευνα του RTL

67% έχουν μια άσχημη γνώμη για την εθνική τους και το 78% δεν πιστεύει ότι θα κερδίσουν το Euro



Επτά στους δέκα Γάλλους δεν θέλουν τον Madridista Καρίμ Μπενζεμά στην εθνική μετά απ’την καταγγελία εναντίον του, για συνενοχή στην περίπτωση του υποτιθέμενου εκβιασμού με sex tape του συμπαίκτη του Mathieu Valbuena, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα.

Λιγότερο αυστηροί με τον επιθετικό της Μαδρίτης είναι οπαδοί του ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων μόνο το 60% πιστεύει ότι οι πύλες της εθνικής θα πρέπει να παραμείνουν κλειστές, όπως υποδεικνύει η έρευνα που δημοσιεύεται σήμερα απ’το ραδιόφωνο «RTL».

Συνολικά, οι Γάλλοι δεν έχουν καλή γνώμη για την εθνική ομάδα τους, δεδομένου ότι το 67% έχει άσχημη γνώμη, ένα ποσοστό που πέφτει στο 54% μεταξύ των οπαδών του ποδοσφαίρου.


Σε  τρεισήμισι μήνες αρχίζει το Euro, το οποίο θα φιλοξενήσει η Γαλλία, και το 78% των Γάλλων δεν πιστεύει ότι η ομάδα τους θα σηκώσει το τρόπαιο, το οποίο συμμερίζεται, επίσης, το 66% των οπαδών του ποδοσφαίρου.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.