News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Cristiano: «Αν ο καθένας ήταν στο επίπεδό μου, θα’μασταν πρώτοι»

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πορτογάλος δεν δάγκωσε τη γλώσσα μετά το ντέρμπι



"Δεν θέλω να απαξιώσω κανέναν, κανέναν συμπαίκτη, αλλά όταν δεν βρίσκονται οι καλύτεροι, είναι δύσκολο να κερδίσουμε. Μου αρέσει να παίζω με τον Pepe, με τον Karim, με τον Μπέιλ, τον Μαρσέλο ..." είπε ο Πορτογάλος

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε στα μέσα ενημέρωσης μετά το ντέρμπι της Μαδρίτης και δεν δάγκωσε τη γλώσσα του. «Αν είχαν όλοι το επίπεδο μου, θα’μασταν πρώτοι. Κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον Τύπο φαίνεται να’μαι σκατά, αλλά οι αριθμοί και οι στατιστικές δεν ψεύδονται», απάντησε όταν ρωτήθηκε για την απόδοσή του.

Ο Πορτογάλος εξήγησε τα αίτια της ήττας. "Δεν θέλω να απαξιώσω κανέναν, κανέναν συμπαίκτη, αλλά όταν δεν βρίσκονται οι καλύτεροι, είναι δύσκολο να κερδίσουμε. Μου αρέσει να παίζω με τον Pepe, με τον Karim, με τον Μπέιλ, τον Μαρσέλο ..". «Δεν θέλω να πω ότι οι Jesé, Lucas, Kovacic δεν είναι καλοί, είναι πολύ καλοί, αλλά ...", πρόσθεσε.

Ο Κριστιάνο μίλησε επίσης για τους τραυματισμούς που υπέστη η ομάδα. «Δεν ξέρω αν είναι η κακή προετοιμασία στην αρχή, αλλά έχουμε πολλούς τραυματισμούς κι αυτό μας βλάπτει», είπε.


Όσο για τον αγώνα, ο Κριστιάνο πιστεύει ότι η Μαδρίτη άξιζε να κερδίσει. «Είχαμε περισσότερες ευκαιρίες κι αξίζαμε να κερδίσουμε, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο», είπε.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.