News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Cristiano Ronaldo φρέναρε τον Neymar κι ο διάδοχος του Πορτογάλου, ο Bale, χωρίς ειδήσεις

Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

Ο Ουαλός είναι ο προστατευόμενος του Florentino Perez

Ο Cristiano -μένοντας δεύτερος- φρέναρε τον Neymar -τρίτος- στη μάχη για τη Χρυσή Μπάλα, ενώ ο Μπέιλ εξακολουθεί να μην εμφανίζεται σ’αυτές τις τελετές όσο κι αν ο Florentino τον θεωρεί διάδοχο του Πορτογάλου


Μετά από δύο έτη κατά τα οποία δεν μπόρεσε ποτέ να φτάσει στον αναμενόμενο ρυθμό, διανθίζοντας την ασταθή καριέρα του με εκλάμψεις -ένα γκολ που έδωσε το Copa del Rey και το δεύτερο στην κατάκτηση του Δέκατου, μεταξύ άλλων-, ο Gareth Bale λάμπει περισσότερο από οποιονδήποτε στη φετινή Ρεάλ Μαδρίτης. Ο αγώνας του, με τρία γκολ εναντίον της Ντεπορτίβο, ήταν η απόδειξη της μεγάλης φόρμας του Βρετανού. Αποκτήθηκε με περισσότερα από 100 εκατομμύρια κι ο πιο χαμογελαστός με την εκτόξευση του παίκτη είναι ο Florentino Pérez. Προσωπικό στοίχημα του προέδρου/αθλητικού διευθυντή, πάντα πίστευε ότι ο Gareth μπορεί να φτάσει μια μέρα να’ναι υποψήφιος για να κερδίσει την χρυσή μπάλα, αν και προς το παρόν πρέπει να περιμένει. Με τον Μέσι ως αδιαφιλονίκητο βασιλιά του παγκόσμιου ποδοσφαίρου -στη Ζυρίχη πήρε την πέμπτη του χρυσή μπάλα-, ο Neymar έχει ήδη εμφανιστεί στη σκηνή. Ο Βραζιλιάνος, περιζήτητος απ’τον Florentino, ωστόσο, σταμάτησε απ’τον Κριστιάνο Ρονάλντο, που ξεπέρασε ξεκάθαρα τον azulgrana σε ποσοστό ψήφων για να τερματίσει δεύτερος.

Είναι ο προστατευόμενος του Perez κι αυτό είναι γνωστό σ’όλες τις γωνιές του συλλόγου, ξεκινώντας απ’τα αποδυτήρια. Ο Cristiano χειρίζεται επαρκώς τα σχόλια και τις ενέργειες που έχουν γίνει απ’τον πρόεδρο για να ενισχύσει την εικόνα του Ουαλού, σε αναζήτηση ενός περάσματος στο οποίο η εικόνα του Πορτογάλου θ’αρχίσει να χάνει βάρος. Οι πολυάριθμες επικρίσεις που έχει υποστεί ο Ουαλός απ’την ένταξή του ανάβουν τον πρόεδρο, που είναι πεπεισμένος ότι έχουμε να κάνουμε μ’έναν παίκτη με αρκετή δυναμική για να οδηγήσει τη Ρεάλ Μαδρίτης για πολλά χρόνια, και σκέφτεται ότι είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για να εκθρονίσει τον Μέσι σε μια δεδομένη στιγμή. Αυτός συνεχίζει ακόμα μπροστά απ’τους CR7 και Neymar, ο οποίος με το νεαρό της ηλικίας έχει επίσης τα πάντα για να σηματοδοτήσει μια εποχή. Στη Barcelona, αν κι αυτό βαραίνει τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Μετά την ταλαιπωρία κάποιων αναποδιών, με τη μορφή μυϊκών τραυματισμών, φαίνεται ότι η φυσική κατάσταση του Βρετανού έγινε, πρόσφατα, τέλεια για να αποδώσει στο μέγιστο. Οι αριθμοί, υπό τη μορφή των γκολ και η προσαρμογή του στο παιχνίδι, οδηγούν στην σκέψη ότι ο Bale είναι έτοιμος ν’ανακτήσει  τη σταθερή λάμψη που εξέπεμπε στην Τότεναμ. Οι στατιστικές δείχνουν ότι ολοκληρώνει την καλύτερη σεζόν του από τότε που ήρθε στην Ρεάλ. Έχει ήδη 12 γκολ στη σεζόν, όλα στο πρωτάθλημα και 7 ασίστ, έτσι με ένα ολόκληρο δεύτερο γύρο μπροστά είναι σαφές ότι μ’αυτό το ρυθμό μπορεί να κάνει αριθμούς πρώτου επιπέδου. Πρέπει να θυμάστε ότι την πρώτη του σεζόν είχε 22 γκολ -15 στο πρωτάθλημα, 6 στο Champions League και 1 στο Κύπελλο- και την περασμένη 17 -13 στο πρωτάθλημα, 2 στο Champions League και 2 στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων-.


Η χρόνια προεξοχή δίσκου  

Η φυσική κατάσταση δεν του επέτρεψε για την ώρα να λάμψει τακτικά. Η πλάτη του έχει προκαλέσει μια σειρά από προβλήματα που δεν τον έχουν αφήσει να φτάσει σε μια σταθερότητα. Ο σύλλογος παραδέχθηκε παλιότερα ότι ο Μπέιλ "έχει μια μικρή χρόνια προεξοχή δίσκου, η οποία είναι εξαιρετικά συχνή μεταξύ των ποδοσφαιριστών και σε καμία περίπτωση δεν εμποδίζει τη φυσιολογική ανάπτυξη της επαγγελματικής του δραστηριότητας". Το γεγονός είναι ότι ο αριστεροπόδαρος συνεχίζει, σχεδόν καθημερινά, μια αυστηρή και σταθερή αγωγή φυσιοθεραπείας. Είναι υποχρεωμένος σ’αυτή έτσι ώστε η ρίζα της πάθησης να μην διαταράξει την ομαλή λειτουργία των μυών των ποδιών του, ειδικά του αριστερού, κάτι που πολλές φορές δεν πέτυχε, εμφανίζοντας διαφόρους μυϊκούς τραυματισμούς.

"Το μόνο που μας έλειπε είναι η κήλη", έφτασε να πει το Νοέμβριο του 2014 ο Florentino Perez σ’ένα γκαλά που διοργάνωσε η Marca στο οποίο απένειμε στον Κριστιάνο Ρονάλντο το Χρυσό Παπούτσι που κέρδισε κατά τη διάρκεια της προηγούμενης σεζόν. Ο πρόεδρος θέλει ο Bale να’ναι το έμβλημα της Ρεάλ Μαδρίτης επειδή η εποχή του Πορτογάλου αστέρα, εκτός μεγάλης έκπληξης, φτάνει στο τέλος της. Οι σχέσεις μεταξύ του Florentino και του CR7 δεν ήταν ποτέ ομαλές κι ο πρώτος κατανοεί ότι έχει ξεκινήσει μια νέα εποχή στην οποία ο ηγέτης, -τουλάχιστον στο γήπεδο- θα πρέπει να’ναι ο Ουαλός. Αυτή η εφημερίδα έχει ήδη αποκαλύψει ότι ο Robert Lewandowski είναι ο εκλεκτός απ’τον πρόεδρο για να πάρει τη θέση του Πορτογάλου.


Ωστόσο, η εικόνα του Ζιντάν εμφανίζεται ως κλειδί για να διαφοροποιηθεί το σενάριο. Ο Γάλλος προπονητής, δήλωσε πρόσφατα ότι «ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης, κάτι παραπάνω από αδιαπραγμάτευτος. Είναι η ψυχή αυτής της ομάδας, του madridismo. Ενώ είμαι εδώ δεν πρόκειται να φύγει». Πρέπει να διαφοροποιηθούν πολύ τα πράγματα έτσι ώστε ο επιθετικός να συνεχίσει άλλη μια σεζόν στα λευκά. Τ’αποτελέσματα δείχνουν το δρόμο. Αυτό που είναι σαφές είναι ότι ο Ουαλός ποδοσφαιριστής είναι απολύτως άθικτος επειδή ο Florentino Perez εκτιμά ότι κάποια μέρα θα συλλέξει το τρόπαιο το οποίο ο Leo Messi έχει κερδίσει ήδη πέντε φορές. "Δεν θ’ακούσω ποτέ μια προσφορά για τον Bale, ανεξάρτητα απ’το ποσό της. Είναι ένας μοναδικός παίκτης κι ένας άνθρωπος θεμελιώδης για τον σύλλογο", δήλωσε ο πρόεδρος πριν κάποιο καιρό.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.