News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Λείπει μόνο ο James

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

Βρέθηκε και πάλι στον πάγκο και για την ώρα παραμένει αλλαγή του Isco


 Είναι ο μόνος galáctico που απομένει να ενταχθεί στη νέα Μαδρίτη του Γάλλου προπονητή
Οι παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης απολαμβάνουν τη βασιλεία του Ζινεντίν Ζιντάν. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν παραδεχτεί ανοιχτά ότι έχουν μεγαλύτερη ταύτιση με τον Γάλλο από ό, τι με τον Rafa Μπενίτεθ. Ωστόσο, υπάρχει ένας παίκτης ο οποίος δεν φαίνεται να έχει δει το φως στο τέλος του τούνελ. Ο James Rodríguez είναι η εξαίρεση ανάμεσα σε όλα τα αστέρια που εμφανίζονται και πάλι στην πρίζα, όπως οι Κριστιάνο, Μπέιλ, Μπενζεμά, Kroos, Modric, κλπ. Η θητεία του Zizou μπορεί να συμπεριλαμβάνει μόνο δύο παιχνίδια, αλλά ο Κολομβιανός έχει μείνει στον πάγκο και στα δύο, έχοντας παίξει μόνο για μισή ώρα στο καθένα.

Ο Ζιντάν θέλει περισσότερα απ’τον James στην προπόνηση και στους αγώνες. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί αυτά τα λεπτά να του δώσουν αυτοπεποίθηση και να χρησιμεύσουν για να πάρει ρυθμό, μαζί με την δουλειά στις προπονήσεις. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να λάμψει στο χρόνο που του έδωσε ο προπονητής χθες, όπου δυσκολεύτηκε να συντονιστεί με τους οπαδούς ή τους συμπαίκτες του, αφήνοντας εδώ και καιρό να περνάνε τα λεπτά.

Μπαίνοντας στον αγώνα, ο James βρέθηκε το γήπεδο μαζί με τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Jesé Rodríguez, ο τελευταίος εκ των οποίων είχε αντικαταστήσει τον Gareth Bale μετά τον τραυματισμό του. Έδειξε το μάτι του με μία υπέροχη μπαλιά στον CR7, η οποία δεν αξιοποιήθηκε, αλλά δεν είχε οποιεσδήποτε άλλες ευκαιρίες για ν’αφήσει το σημάδι του. Είχε μόνο μια καθαρή ευκαιρία για γκολ, μετά από πάσα του Marcelo, αλλά η άμυνα της Sporting έσπευσε να τον κλείσει. Δεν ήταν πολλά για έναν αγώνα εντός έδρας, αλλά τουλάχιστον δεν έφυγε χωρίς καμία γεύση δράσης.

Έτσι, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι o Isco, τουλάχιστον για τώρα, έχει τo πλεονέκτημα. Κι αυτό αποδεικνύει ότι ο Γάλλος δεν θα παίρνει πάντοτε υπόψη την πολιτικά ορθή απόφαση. Και είναι μια απόφαση καινοτομία. Αν κι ο James δεν είναι στα καλύτερά του, ο Zizou είναι ο πρώτος που επιλέγει τον Isco πριν απ’το «10». Πρώτα ο Αντσελότι και στη συνέχεια ο Μπενίτεθ πόνταραν στον Κολομβιανό όταν ήταν έτοιμος για να παίξει.

Μετά από μια, περισσότερο από αξιόλογη, πρώτη σεζόν με τον Αντσελότι, η φετινή είναι πιο περίπλοκη από ό, τι φαντάζονταν. Με τον Μπενίτεθ δεν επικοινώνησαν απ’την αρχή, κι επιπλέον ήρθαν και οι τραυματισμοί. Ήταν αναπληρωματικός με τη Σπόρτινγκ στον πρώτο αγώνα και το ίδιο και στον δεύτερο. Ένας τραυματισμός τον άφησε εκτός για οκτώ παιχνίδια, από το τρίτο έως το δέκατο. Ωστόσο, ο Μπενίτεθ τον άφησε στον πάγκο έναντι του Isco μόνο σε δύο αγώνες, στον προαναφερθέν του Molinón και στο Sánchez Pizjuán την ενδέκατη αγωνιστική.

Ο James έχει μείνει εκτός της αρχικής 11άδας για τα τρία τελευταία παιχνίδια, δύο εκ των οποίων με τον Ζιντάν. Παρ 'όλα αυτά, ο Κολομβιανός διεθνής παραμένει πεπεισμένος ότι αυτός θα εξελιχθεί υπό τον Γάλλο, πιστεύοντας ότι είναι απλώς θέμα χρόνου. Ξέρει ότι θα πρέπει να παλέψει με τον Isco για μια θέση, αλλά αυτό δεν είναι κάτι νέο.


Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.