News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το TAD αρνήθηκε την προσφυγή της Ρεάλ Μαδρίτης

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Οι Λευκοί συνεχίζουν ακόμα έξω απ'το κύπελλο


Το Διοικητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού (TAD) απέρριψε την έφεση της Ρεάλ Μαδρίτης κατά της αποφάσεως της επιτροπής προσφυγών που επιβεβαίωσε την Πέμπτη τον αποκλεισμό της απ'το Copa del Rey λόγω λανθασμένης χρησιμοποίησης του Ρώσου Denis Cheryshev στον πρώτο αγώνα της φάση των 32 των νοκ-άουτ ενάντια στην Cádiz.

"Το Δικαστήριο, αφού μελέτησε τα επιχειρήματα της έφεσης και την τεκμηρίωση που έλαβε από την Ομοσπονδία, συμφώνησε να μην χορηγήσει τα προληπτικά μέτρα που ζήτησε ο σύλλογος, δεδομένου ότι οι απαιτήσεις που απαιτούνται από την ισχύουσα νομοθεσία, δεν πληρούνται, αν και η ανωτέρω σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί μια εις βάθος απόφαση σχετικά με το δικαίωμα προσφυγής", εξήγησε το TAD σε μια δήλωση.

Μετά τη δίωρη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στην έδρα στην οδό Ferraz, το Διοικητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού, δήλωσε ότι τη σημερινή ημερομηνία «δεν διατίθενται όλα τα έγγραφα για να ολοκληρωθεί το αρχείο και κατά συνέπεια δεν είναι σε θέση να αποφασίσει επί της ουσίας».

Το σώμα υπό την προεδρία του Enrique Arnaldo σημείωσε επίσης ότι, για την επίλυση της προσφυγής της Ρεάλ Μαδρίτης, «πρέπει πρώτα να ζητήσει απ’το δικαστήριο που εξέδωσε την προσβαλλόμενη απόφαση μια έκθεση σχετικά με την ίδια και, επιπλέον, να ζητήσει τη παραπομπή ολόκληρου του διοικητικού αρχείου δεόντως αριθμημένου».

"Μετά την παραλαβή του αρχείου και της έκθεσης, αυτά θα διαβιβαστούν τόσο στο υποτροπιάζον όσο και σε κάθε άλλο επηρεαζόμενο άμεσα απ’τη δράση μέρος, έτσι ώστε εντός της μέγιστης καθορισμένης περιόδου (δέκα ημέρες, σύμφωνα με πηγές του TAD), να μπορεί να άρει τα γραπτά της επικύρωσης ή των ισχυρισμών", ανέφερε η δήλωση.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο το TAD δεν μπορεί να επιλύσει την έφεση που παρουσιάστηκε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς να έχει λάβει πρώτα την επιστολή της επικύρωσης ή των ισχυρισμών από πλευράς της Κάντιθ, αντιπάλου του λευκό club στη φάση νοκ-άουτ των 32 του Copa del Rey.

Το TAD διαβεβαίωσε, ωστόσο, ότι «θα επιλυθεί άμεσα και χωρίς κάποια καθυστέρηση από την ίδια στιγμή κατά την οποία θα είναι σε θέση να διεκπεραιώσει όλες τις διατυπώσεις του δεκτικού ακροατηρίου».

Μετά τη σημερινή συνάντηση της τακτικής συνόδου, ωστόσο, το Διοικητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού είπε "ναι είναι αρμόδιο να αποφανθεί επί των προληπτικών μέτρων που ζητήθηκαν" από τη Ρεάλ Μαδρίτης κατά της αποφάσεως της επιτροπής προσφυγών.
Η ομοσπονδιακή επιτροπή επιβεβαίωσε χθες τον αποκλεισμό της από το Copa del Rey για λανθασμένη χρησιμοποίηση του Ρώσου Denis Cheryshev στο πρώτο σκέλος, που έγινε στις 2 Δεκεμβρίου στο Ramón de Carranza (1-3).

Το ψήφισμα που περιέχεται στον αρχείο με αριθμό 241/2015 είναι «τελικό σε διοικητικό βαθμό και ενάντια του ίδιου μπορεί να ασκηθεί προσφυγή αντιδικία-διοικητική ενώπιον του Κεντρικού Διοικητικού Δικαστηρίου, με έδρα τη Μαδρίτη, εντός δύο μηνών από την κοινοποίηση" .




Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.