News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Προτελευταία ελπίδα για την Ρεάλ Μαδρίτης

Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

Το TAD λέει την τελευταία λέξη του


Η Μαδρίτη είναι απαισιόδοξη με το TAD, αλλά είναι πρόθυμη να πάει στα τακτικά δικαστήρια


Η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένει τώρα την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου του Αθλητισμού (TAD) σχετικά με την προσφυγή κατά του αποκλεισμού απ’το Copa del Rey λόγω λανθασμένης χρησιμοποίησης του Denis Cheryshev στις 2 Δεκεμβρίου ενάντια στην Κάντιθ.

Στο λευκό club δεν υπάρχουν μεγάλες ελπίδες ότι το TAD, οργανισμός που εξαρτάται απ’το Ανώτερο Συμβούλιο Αθλητισμού (CSD), θ’ανακαλέσει την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού και των Προσφυγών της RFEF, που διέταξε τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης απ’το Κύπελλο λόγω λανθασμένης χρησιμοποίησης του Denis Cheryshev στον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 των νοκ-άουτ του τουρνουά. Ο παίκτης είχε μια ποινή μιας αγωνιστικής απ’την περασμένη σεζόν, όταν βρίσκονταν, ως  δανικός, στις τάξεις της Βιγιαρεάλ.

Κι εδώ είναι, σύμφωνα με το λευκό club, το κλειδί της υπόθεσης Cheryshev. Πηγές απ’το λευκό club επιμένουν ότι η κύρωση δεν είχε κοινοποιηθεί με τον σωστό τρόπο -που είναι, προσωπικά- στον Ρώσο ποδοσφαιριστή, οπότε δεν υπήρξε λανθασμένη χρησιμοποίηση και, επομένως, ο αποκλεισμός των λευκών απ’το κύπελλο δεν έχει θέση.

Αλλά, όπως λέμε, στη Μαδρίτη δεν υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για μια απόφαση ευνοϊκή για τα συμφέροντά της, απ’το TAD. Σε τέτοιο βαθμό που στο σύλλογο ήδη υποθέτουν ότι πρέπει να πάνε στα τακτικά δικαστήρια.

Τακτικά δικαστήρια

Στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πεπεισμένοι ότι «εφόσον κρίνει δίκαια», το TAD θα μπορούσε να δικαιώσει τη Μαδρίτη. Αλλά, την ίδια στιγμή, καταλαβαίνουν ότι το πιο φυσικό θα’ναι το Δικαστήριο να επικυρώσει τις αποφάσεις που ελήφθησαν απ’τις Επιτροπές της Ομοσπονδίας, το όργανο που είναι υπεύθυνο για τη διοργάνωση του Copa del Rey.

Σε κάθε περίπτωση, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πρόθυμη να φτάσει μέχρι το τέλος σ’αυτό το θέμα. Το λευκό club συνεχίζει να πιστεύει έχει δίκιο, κι εμμένει στην απουσία της προσωπικής κοινοποίησης προς τον Denis Cheryshev ως το κύριο επιχείρημα για να συνεχίσει να παλεύει στην υπόθεση. Επίσης, εκτιμά ότι υπήρξαν κάποιες ατέλειες στη διαδικασία, όπως η απουσία των εκπροσώπων του TAD κατά τη συνεδρίαση του, στην οποία αρνήθηκε την προσωρινή αναστολή της ποινής της Μαδρίτης. Πολλά ανοιχτά μέτωπα σ’ένα νομικό πόλεμο που δίνει ακόμα πολλά για συζήτηση.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.