News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Florentino και η ιστορία με τα τρία γουρουνάκια: φυσά και φυσά καταλήγοντας να ζεματιστεί

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015


"Η @Cadiz_CF έλαβε την απόφαση του TAD που επιβεβαιώνει την απόρριψη της προσφυγής της @realmadrid ". Έτσι, με αυτό το λιτό μήνυμα των λιγότερων από 140 χαρακτήρων στο λογαριασμό της στο Twitter, περιορίστηκε στο να αξιολογήσει η Κάντιθ CF την απόφαση του Διοικητικού Δικαστηρίου του Αθλητισμού που απέρριψε την προσφυγή της Ρεάλ Μαδρίτης έναντι του αποκλεισμού της απ’το Copa del Rey λόγω λανθασμένης χρησιμοποίησης του Cheryshev στον πρώτο αγώνα της φάσης των 32 των νοκ-άουτ κόντρα στην Κάντιθ, στις 2 Δεκεμβρίου στο Ramón de Carranza (1-3).

"Ο σύλλογος σέβεται, αλλά δεν συμμερίζεται την απόφαση αυτή του TAD κι ως εκ τούτου κοινοποιεί την απόφασή του να πάει στο δικαστήριο διοικητικών διαφορών, μαζί με άλλες νομικές δυνατότητες, που μελετώνται τώρα", ανέφερε σε αντίθεση η επίσημη δήλωση της Ρεάλ Μαδρίτης, επιβεβαιώνοντας έτσι αυτό που ήδη ανακοίνωσε ο πρόεδρός της, Florentino Perez, όταν ήρθε στο προσκήνιο για να εξασφαλίσει ότι ήταν πρόθυμος να πάει αυτή την υπόθεση στα τακτικά δικαστήρια αν τα αθλητικά δεν τον δικαίωναν, όπως έχει συμβεί. "Η ποινή είναι σαν να μην υπήρχε" έφτασε ακόμη και να πει ο Florentino, όμως η ποινή όχι μόνο υπήρχε, αλλά έχοντας περάσει από τρία δικαστήρια, παραμένει και διατηρεί την Ρεάλ Μαδρίτης έξω απ’το Copa del Rey.

Ο πρόεδρος της ACS, ο οποίος «εξαπατήθηκε οικτρά» όπως διαβεβαιώνουν απ’την ίδια την ομάδα, δεσμεύθηκε σε μια πορεία προς τα εμπρός αντί να αναγνωρίσει το λάθος, να μοιράσει ευθύνες και να επιδείξει το ιστορικό μεγαλείο της Μαδρίτης. Δηλαδή, να σταθεί στο ύψος της Κάντιθ CF, η οποία έχει καταφέρει να συμπεριφέρεται πάντα σαν μια ταπεινή ομάδα, αλλά κυρία. Η El Confidencial ήθελε να εκτιμήσει τη γνώμη του διοικητικού συμβουλίου του cadista συλλόγου για την απόφαση της Ρεάλ Μαδρίτης να πάει την υπόθεση Cheryshev ενώπιον των τακτικών δικαστηρίων, αλλά ο υπεύθυνος τύπου του συλλόγου ανέφερε ότι δεν είχαν να πουν τίποτα.


"Η Κάντιθ αποφασίζει να ισχυριστεί λανθασμένη 11άδα γιατί υπάρχουν πράγματα που είναι πάνω απ 'όλα", δήλωσε ο Manuel Vizcaíno, πρόεδρος της Κάντιθ, μετά τον αγώνα στο Carranza. «Το κάνουμε με πόνο, γιατί η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ένα φιλικό κλαμπ. Οι σχέσεις με την Μαδρίτη παραμένουν ως έχουν, εξαιρετικές. Όπως πρόκειται να παραμείνουν!», πρόσθεσε, αν κι αυτό το τελευταίο ο Vizcaíno το είπε ότι πριν μάθει ότι ένα απ’τα επιχειρήματα του συλλόγου, που προεδρεύει ο Florentino Perez, για να συνεχίσει στο Κύπελλο ήταν να την απονομιμοποιήσει επειδή βρίσκεται στη Segunda Β.


Μπροστά στην υποδειγματική συμπεριφορά της Κάντιθ, αυτό που έχει κάνει η Ρεάλ Μαδρίτης, και πιο συγκεκριμένα ο πρόεδρός της, υπενθυμίζει την ιστορία με τα τρία γουρουνάκια τα οποία ο λύκος κυνηγούσε πάντα για να τα φάει. Για να ξεφύγουν, τα γουρουνάκια αποφάσισαν να χτίσουν ένα σπίτι. Το μικρό το έχτισε από άχυρο, για να τελειώσει πρώτο και να πάει να παίξει. Το μεσαίο έχτισε ένα μικρό ξύλινο σπίτι και βλέποντας ότι ο μικρός αδερφός του είχε τελειώσει, έσπευσε να πάει να παίξει μαζί του. Εν τω μεταξύ, το μεγάλο έχτιζε το σπίτι του με τούβλα. «Θα δείτε τι θα κάνει ο λύκος στα σπίτια σας», επέπληξε τους αδελφούς του.

Και τι έγινε; Λοιπόν, ο λύκος κυνήγησε το μικρό γουρουνάκι κι αυτό έτρεξε στο αχυρένιο σπίτι του, αλλά ο λύκος φύσηξε και φύσηξε και το αχυρένιο σπίτι κατέρρευσε. Το γουρουνάκι έτρεξε να καταφύγει στον μεσαίο αδελφό του, αλλά ο λύκος φύσηξε και φύσηξε και γκρέμισε το ξύλινο σπίτι. Τα δύο γουρουνάκια στη συνέχεια κατέφυγαν στο σπίτι του μεγάλου αδελφού. Ο λύκος άρχισε να γυρίζει γύρω απ’το σπίτι, ψάχνοντας ένα τρόπο να μπει μέσα. Ανέβηκε στην ταράτσα με μια σκάλα, για να μπει μέσα απ’την καμινάδα. Αλλά το μεγάλο γουρουνάκι είχε βάλει στη φωτιά μια κατσαρόλα με νερό. Ο λύκος πήδηξε μέσα στην καμινάδα, αλλά έπεσε στο νερό που έβραζε, ζεματίστηκε κι έτρεξε μακριά ουρλιάζοντας.

Λοιπόν ναι, μετά από προσφυγή και προσφυγή, φυσώντας και φυσώντας, όπως ο λύκος στην ιστορία, ο Florentino Perez είδε την Επιτροπή Ανταγωνισμού, την Προσφυγών και το Διοικητικό Δικαστήριο του Αθλητισμού, το ένα μετά το άλλο, να’χουν απορρίψει τα μη βιώσιμα επιχειρήματά του μέχρι να καταλήξει να ζεματιστεί, δηλαδή, χωρίς άλλη επιλογή απ’το να προσφύγει στα τακτικά δικαστήρια, όπου ακόμη και οι ίδιοι οι madridistas αισθάνονται ντροπή να βλέπουν τον σύλλογό τους. Και είναι ότι το μεγαλείο της Ρεάλ Μαδρίτης είχε πάντα ως πυλώνα την ταπεινότητα, όχι την αλαζονεία ...
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.