News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Η Μαδρίτη ταξιδεύει στο Carranza χωρίς το BBC

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Διάλειμμα για τους Keylor, Danilo Kroos και Modric


Η Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στην Κάντιθ για το ντεμπούτο της στο Copa del Rey, χωρίς βασικούς τους οποίους άφησε εκτός ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος άφησε τη Μαδρίτη τους Keylor Navas, Ντανίλο, Toni Kroos, Luka Modric, Κριστιάνο Ρονάλντο, Καρίμ Μπενζεμά και Gareth Bale, όπως και τους τραυματίες Ramos, Varane, Μαρσέλο και Carvajal.

Η Ρεάλ Μαδρίτης του Μπενίτεθ θα παρουσιάσει ένα νέο πρόσωπο χωρίς τους κορυφαίους παίκτες της, τους οποίους ο Μαδριλένος προπονητής ξεκουράζει και κρατάει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Επιστρέφει ο Isco Alarcón, τιμωρημένος στο πρωτάθλημα, κι ο Jesé Rodriguez, που ξεπέρασε το χτύπημα στο δεξί γόνατο που τον κράτησε έξω απ’το παιχνίδι του Ipurua. Επίσης, νέοι στην αποστολή είναι οι αμυντικοί της ακαδημίας Philipp Lienhart και Alvaro Tejero, ο μέσος Llorente Marcos κι ο επιθετικός Borja Mayoral.

Σ’αυτούς που ξεκουράζει ο Μπενίτεθ έχουν προστεθεί και οι τέσσερις αμυντικοί τραυματίες, Sergio Ramos, Ραφαέλ Βαράν, Μαρσέλο και Dani Carvajal, για τον οποίο επιβεβαιώθηκε σήμερα ότι θα μείνει έξω για ένα μήνα, μετά από ένα νέο μυϊκό τραυματισμό.

Η αποστολή αποτελείται απ’τους: Casilla, Rubén Yáñez, Carlos Abad, Arbeloa, Álvaro Tejero, Pepe, Lienhart, Nacho, Casemiro, Marcos Llorente, Kovacic, Cheryshev, Isco, James, Lucas Vázquez, Jesé και Borja Mayoral.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.