News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Πογιέτ: «Θα είναι... πάρτι για μας»!

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2015

Κατάκτηση της πρώτης θέσης στα πλέι οφ και του Κυπέλλου θα αποτελεί για τον Πογιέτ και την ΑΕΚ δυο σούπερ λόγους για γιορτή με το φινάλε της σεζόν.

Ένα ερώτημα που τίθεται και αφορά την ΑΕΚ και τη σεζόν που διανύουμε είναι ποιοι είναι πλέον οι στόχοι της. Σίγουρα η διεκδίκηση και κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και η κατάληψη της πρωτιάς στα πλέι οφ και να τερματίσει στην δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια.

Αν γίνουν αυτά; «τότε στο τέλος θα είναι μία σούπερ ευκαιρία για να γιορτάσουμε, να κάνουμε... πάρτι», είπε γελώντας ο Γκουστάβο Πογιέτ θέλοντας να χαλαρώσει ακόμη περισσότερο το κλίμα, ωστόσο, στη συνέχεια φρόντισε να μας αναλύσει το σκεπτικό του:

«Περίπου εκεί είναι οι στόχοι μας για να μιλήσουμε πιο ουσιαστικά. Για το μέλλον και αν η επίτευξη αυτών των στόχων θα αποφέρει την παραμονή μου στην ΑΕΚ θα πρέπει να περιμένουμε να το δούμε εκείνη την περίοδο. Η διοίκηση πρέπει να βοηθά τον προπονητή και ο προπονητής την διοίκηση και έτσι να προχωρά η ομάδα».

Εννοείται πάντως πως στην κουβέντα υπήρχε αναφορά και στον Ολυμπιακό με τον Πογιέτ να τονίζει πως: «Υπάρχει διαφορά, σημαντική σε βαθμολογικό επίπεδο, με τον Ολυμπιακό και θα πρέπει στο τέλος να έχουμε αλλάξει αυτό το πράγμα και έτσι να φανεί και τι πετύχαμε στη διάρκεια της σεζόν. Έχουμε πολλά να κρίνουμε και να δούμε μπροστά μας. Θα φανούν πολλά»...

Αναμένεται δε να φανεί και αν θα ξαναδούμε σε σημαντικό ματς και ανάλογα με την εξέλιξή του την ΑΕΚ να αγωνίζεται με 3-5-2 και γενικά με άλλο σχήμα από όσα έχουμε δει:
«Θα προσπαθήσουμε να δούμε πως μπορούμε να παίξουμε με δυο επιθετικούς. Εξαρτάται πολύ από τον εκάστοτε αντίπαλο. Θα εξαρτηθεί και αν μπορούμε να παίξουμε με το 3-5-2, διότι στην Κομοτηνή πήγε καλά παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε δουλέψει καθόλου το συγκεκριμένο σύστημα και αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσαρμογή τους. Γνωρίζω πως με τα χρόνια και με την εμπειρία, προσαρμόζουμε το σύστημα με βάση τα χαρακτηριστικά κάθε παίκτη, αλλά και με βάση τι ζητάμε. Με το σύστημα που παίζουμε τώρα, το 4-3-3, οι παίκτες μπορούν να προσαρμοστούν πιο άνετα στον εκάστοτε αντίπαλο»
gazzetta.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.