News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Το Ρύσιο στο προσκήνιο

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

http://www.allaboutaris.com/dbimg/62000/62662/1000x600/to_rysio_sto_proskinio_1.jpgΤην πρώτη νομική ενέργεια έχουν να αντιμετωπίσουν σήμερα οι νομικοί του ερασιτέχνη και του Θόδωρου Καρυπίδη. Στο Ειρηνοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάζεται η αίτηση του Λάμπρου Σκόρδα προκειμένου όταν θα βγει σε πλειστηριασμό το Νέο Ρύσιο, να μην εκποιηθεί σε ποσό κατώτερο των 2.500.000 ευρώ.

Βάσει νόμου κάθε μέτοχος που έχει έννομο συμφέρον μπορεί να προσφύγει στο Ειρηνοδικείο και να ζητήσει να υπάρχει συγκεκριμένο ποσό ως βάση για την έναρξη ενός πλειστηριασμού σε μια υπό πτώχευση εταιρία. Ήδη το Δημόσιο για χρέη της ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει βάλει σε υποθήκη το Νέο Ρύσιο για ποσό της τάξης των 2.200.000 ευρώ, ποσό που θεωρήθηκε ως αφετηρία για το αίτημα της πλευράς Σκόρδα που πατάει επίσης στους ισολογισμούς της ΠΑΕ και την τιμή που είχε εκεί το Ρύσιο. Το δικαστήριο δεν θα βγάλει αυθημερόν απόφαση, αλλά όσον αφορά την εκκαθάριση που ενδιαφέρει τον ΑΡΗ, η κίνηση Σκόρδα θα προκαλέσει καθυστέρηση στη διαδικασία.

Την υπό εκκαθάριση ΠΑΕ στη σημερινή εκδίκαση θα εκπροσωπήσουν οι Αργύρης Αργυριάδης και Αρίστυπος Μαστρογιάννης. Βέβαια το σημαντικό για το Ρύσιο και τον ΑΡΗ είναι τι θα γίνει όταν θα βγει σε πλειστηριασμό με την πραγματική του τιμή και σε ποια χέρια θα περάσει αλλά και τι θα πράξει ο Θόδωρος Καρυπίδης που δεν έχει ακόμ η δημοσιοποιήσει αν προτίθεται είτε ο ίδιος είτε μέσω τρίτου να το αποκτήσει μέσω πλειστηριασμού.
 
 
allaboutaris.com
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.