News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Benítez, έκθεση αρνητική

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2015

Αποκλειστικό της Marca: ο Florentino έχει στην κατοχή του ένα καταστροφικό έγγραφο


Ο σύλλογος έχει διεξάγει αυτές τις μέρες μια έρευνα για το ενδεχόμενο απόλυσης


Το μέλλον του Rafa Benitez στο τιμόνι της Ρεάλ Μαδρίτης κρέμεται από μια κλωστή. Ενώ o Florentino Pérez συνεχίζει να διατηρεί την πίστη του στον Μαδριλένο προπονητή, η πεποίθηση ότι το πρώην αφεντικό της Νάπολι ανταποκρίνεται στο καθήκον, ξεθωριάζει κάθε μέρα που περνά κι ο πρόεδρος ακούει τον έναν και τον άλλο. Διοικητικοί, οπαδοί, παίκτες κι ακόμη και η λευκή αθλητική κατεύθυνση -αν υπάρχει- δεν πιστεύουν ότι η ομάδα θ’ανακάμψει. Τουλάχιστον, στα χέρια του Rafa Benitez.

Τα αποτελέσματα απ’τις δημοσκοπήσεις μεταξύ των οπαδών, των τηλεφωνικών κλήσεων προς τους παίκτες και των τεχνικών εκθέσεων - συμπεριλαμβανομένου μίας που τώρα βρίσκεται στα χέρια των ιθυνόντων του Μπερναμπέου- καταλήγουν όλα στο ίδιο συμπέρασμα, αλλά δεν είναι αρκετό για να κάνει τον πρόεδρο να πάρει την απόφαση που τον συμβουλεύουν, συμπεριλαμβανομένης κι αυτής της έκθεσης.

Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση, ο Μπενίτεθ δεν κατάφερε ποτέ να συνδεθεί με τους παίκτες. Απ’την πρώτη μέρα υπήρχε μια απόσταση κι ο πρώην προπονητής των Λίβερπουλ και Βαλένθια δεν κατάφερε -τόσο ποδοσφαιρικά όσο και σε προσωπικό επίπεδο- να σπάσει αυτό το φράγμα, κι αυτό είναι το πόρισμα που έχουν λάβει στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου.

Η έκθεση ενημερώνει ότι το αφεντικό δεν έχει σχεδόν καμία σχέση με την ομάδα, ότι οι οδηγίες του δεν εισακούγονται και ότι αποτυγχάνει να έχει οποιαδήποτε εξουσία πάνω στους παίκτες του. Η σκηνή στην τραπεζαρία του προπονητικού τα λέει όλα. Όταν το προπονητικό επιτελείο κάθεται για να φάει, δεν υπάρχει ούτε ένας ποδοσφαιριστής στον ορίζοντα.

Ο Μπενίτεθ προσπάθησε με διαφορετικές προσεγγίσεις, αλλά οι παίκτες βλέπουν ξεκάθαρα ότι η κατανόηση είναι αδύνατη, όσο κι αν ο Florentino επέμεινε κατά τις τελευταίες εβδομάδες να τον στηρίζει. Δεν υπάρχει συναίσθημα και το παράδειγμα που υποδεικνύεται στην έκθεση είναι τα πρώτα 20 λεπτά εναντίον της Rayo.

Ο Florentino γνωρίζει ότι υπάρχει επίσης μια ξεχωριστή έλλειψη συναίνεσης όσον αφορά τις αποφάσεις στο γήπεδο. Οι ελιγμοί των παικτών από θέση σε θέση δεν έχουν τύχει καλής υποδοχής μεταξύ του ρόστερ, οι οποίοι, εκτός απ’την πρόσφατη ανάκαμψη της φόρμας του Gareth Bale, δεν έχουν βελτιώσει συνολικά το παιχνίδι τους σε σχέση με την περασμένη σεζόν υπό τον Carlo Ancelotti. Η έκθεση υποστηρίζει ότι τα επίπεδα των επιδόσεων της ομάδας είναι πολύ μακριά απ’αυτά που θα πρέπει να βρίσκονται.

Αντιμέτωπος με μια κατάσταση στην οποία οι συναγερμοί έχουν αρχίσει να χτυπούν με όλο και μεγαλύτερη ένταση, ο Pérez κάλεσε τον αρχηγό του, τον Sergio Ramos για να δει τις απόψεις του σχετικά με το πώς θ’αλλάξει η κατάσταση. Οι παίκτες απέχουν πολύ απ’την πεποίθηση ότι ο Μπενίτεθ έχει τις απαντήσεις, και το ίδιο ισχύει και για το διοικητικό συμβούλιο. Θα δούμε τι θα συμβεί την επόμενη βδομάδα. Η κλωστή είναι αδύναμη.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.