News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Αναμονή για την άποψη Bernabéu

Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015

Ο Florentino θέλει να ακούσει τους οπαδούς πριν απ’τη λήψη μιας απόφασης σχετικά με το μέλλον του


Ο Florentino Pérez εξακολουθεί να στηρίζει τον Rafa Benitez, τόσο δημόσια όσο και ιδιωτικά. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τους περισσότερους  γύρω του, με τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης πρώτους απ'όλους.

Οι οπαδοί οι οποίοι θα συρρεύσουν στο Μπερναμπέου την Κυριακή μπορεί να έχουν τον τελευταίο λόγο. Η αντίδρασή τους θα μπορούσε να καθορίσει κατά πόσον θα υπάρξει ή όχι μια αλλαγή στον πάγκο.

Οι τελευταίες εντός έδρας αγώνες της Ρεάλ Μαδρίτης σημαδεύτηκαν από εκκωφαντικές αποδοκιμασίες προς τον προπονητή. Ωστόσο, ο πρόεδρος, τώρα, θέλει να αξιολογήσει τη γνώμη του πλήθους, υπό το φως των όσων συνέβησαν στην Βιγιαρεάλ κι ενδιαφέρεται ιδιαίτερα να δει ποιον θα κατηγορήσει ο κόσμος για την έλλειψη μαχητικότητας που παρουσιάστηκε κατά τα πρώτα 45 λεπτά στο El Madrigal.

Τεταμένη ηρεμία

Ο Florentino παραμένει πρόθυμος να μην διώξει τον Μπενίτεθ μόλις έξι μήνες μετά την πρόσληψή του. Ακόμα περισσότερο, ξέρει ότι κάνοντάς το μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών, θα θεωρηθεί ως υπόκυψη στην εξουσία των παικτών, υπό το πλαίσιο της διεύρυνσης του ρήγματος μεταξύ της ομάδας και του Μαδριλένου προπονητή, κι αυτό είναι μια εικόνα που θα κάνει τα πάντα για ν’αποφύγει. Στο Μπερναμπέου γνωρίζουν καλά ότι υπάρχει ελάχιστος διάλογος μεταξύ του Μπενίτεθ και των παικτών, αλλά παρ 'όλα αυτά αναμένουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συσπειρωθούν γύρω απ’την επαγγελματική υπερηφάνεια.

Η παραίτηση στα μέσα της σεζόν που κάποτε εφάρμοσε ο Florentino Perez ήταν ανεπιτυχής. Ούτε ο Luxemburgo ούτε ο López Caro κατάφεραν ν’αλλάξουν την πορεία της ομάδας. Τώρα η κατάσταση λέει ότι οι παίκτες κι ο προπονητής δεν καταλαβαίνονται, και στην διοικητική περιοχή του Bernabeu πιστεύουν ότι, ως ένα θέμα θέλησης, υπάρχει ακόμη χώρος για αλλαγή. Τουλάχιστον, ο πρόεδρος υπερασπίζεται αυτή τη θεωρία.

Εξασφαλισμένη φιλονικία 

Οι παίκτες γνωρίζουν ότι σ’αυτήν τη περίπτωση, όπως συνέβη μετά την ήττα απ’την Μπαρτσελόνα, θα υποδειχθούν απ’τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν έχουν καμία αμφιβολία, όπως επίσης ξέρουν ότι επικρίνονται απ’τα υψηλότερα επίπεδα σε μια προσπάθεια να διασκορπίσουν το επίκεντρο των κατηγοριών.

Ένα Bernabeu ιδιαίτερα τεταμένο με τεχνικό και ομάδα την Κυριακή εναντίον της Ράγιο, στο στυλ της εμπειρίας με την Μπαρτσελόνα, θα μπορούσε να οδηγήσει στην λήψη μιας δραστικής απόφασης. Την ίδια που τώρα ο πρόεδρος είναι αποφασισμένος να αποκλείσει μπροστά το ενδεχόμενο μιας μετάλλαξης τόσο απρόσμενης όσο κι απαραίτητης.

Σήμερα, ο Florentino Perez υπενθύμισε στους παίκτες, κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικου δείπνου των τμημάτων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ότι ο σύλλογος είναι και θα’ναι πάνω απ’τους ανθρώπους κι ότι, ως εκ τούτου, είναι υποχρεωμένοι ν’αλλάξουν, κάτι που κάθε μέρα απομακρύνεται όλο και περισσότερο απ’την πραγματικότητα.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.