News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Άλλη μια σύγκρουση χωρίς λύση

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015

Ο Χάμες κι ο Μπενίτεθ είναι καταδικασμένοι να τα βρουν

Ο Μπενίτεθ εξακολουθεί να μην δίνει τα γαλόνια του βασικού στον James παρά το γεγονός ότι ένας απ’τους πυλώνες του συλλόγου


Ο παίκτης, μπουχτισμένος, δεν αισθάνεται την εμπιστοσύνη του προπονητή


Ο Κολομβιανός, ο οποίος ήταν και πάλι ο πρώτος που αντικαταστάθηκε την περασμένη Κυριακή στο Ipurúa, κι ο οποίος δεν έχει καθιερωθεί υπό τον Μπενίτεθ, πιστεύει ότι ο προπονητής δεν έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του κι ότι δεν τον υποστήριξε αρκετά όταν το χρειάζονταν περισσότερο, έχοντας αναρρώσει πρόσφατα από έναν τραυματισμό.

Ο Rafa Benitez, εν τω μεταξύ, το βλέπει τελείως διαφορετικά. Είναι πεπεισμένος ότι ο παίκτης θα μπορούσε να δώσει πολύ περισσότερα και νομίζει ότι δεν αξίζει περισσότερο αγωνιστικό χρόνο από ό, τι του’χει δοθεί, πιθανώς ως αποτέλεσμα των τραυματισμών, οι οποίοι αποτελέσαν ένα σημαντικό πισωγύρισμα για τον παίκτη.

Αυτό που είναι βέβαιο είναι ότι απ’την αρχή της σεζόν, ο προπονητής κι ο Κολομβιανός δεν έχουν σχέσεις. Μεταξύ των τραυματισμών, της έλλειψης φόρμας, της έλλειψης εμπιστοσύνης και των υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα, το γεγονός είναι ότι ο James δεν είναι το αστέρι που χρειάζεται απ’αυτόν η Ρεάλ Μαδρίτης, κι ούτε είχε την πλήρη υποστήριξη του προπονητή μέχρι στιγμής. Την περασμένη Κυριακή εναντίον της Eibar επέστρεψε στην αρχική ενδεκάδα, αλλά γύρισε και πάλι στ’αποδυτήρια πριν το τελικό σφύριγμα με βλοσυρό ύφος στο πρόσωπό του.

Ο λόγος στον Rafa

Η απουσία του Isco λόγω τιμωρίας -θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της εναντίον της Getafe αυτό το Σάββατο- θα τον κρατήσει σίγουρα στην 11άδα, αλλά η αίσθηση είναι ότι ο προπονητής αναμένει πολύ περισσότερα απ’τον Κολομβιανό για να τον βάλει στη βαθμίδα  των αδιαμφισβήτητων.

Ο σύλλογος, όμως, είναι πολύ πιο σαφής σχετικά με το θέμα κι ο Μπενίτεθ θα πρέπει να διαχειριστεί την υπόθεση του Κολομβιανού με τη δέουσα προσοχή. Ο παίκτης ήταν στον πάγκο πολύ περισσότερο από ό, τι είχε φανταστεί μετά από μια πρώτη σεζόν υπό τον Αντσελότι που, σε προσωπικό επίπεδο, ήταν περισσότερο από αξιοσημείωτη.

Ο James έχασε μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω αυτού. Χτύπησε στις 8 Σεπτεμβρίου σ’ένα παιχνίδι της ομάδας του εναντίον του Περού, κι έπαθε υποτροπή στον ίδιο τραυματισμό στις 3 Οκτωβρίου κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης στο Valdebebas στις παραμονές του ντέρμπι.

Έτσι, ο James ξεκίνησε βασικός μόνο στην δεύτερη αγωνιστική κατά της Μπέτις, στις  29 Αυγούστου (σκόραρε δύο φορές), και δεν επέστρεψε στην ομάδα μέχρι το Pizjuán, μπαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο και μειώνοντας στο τελικό 3-2.

Τα μηνύματα

Μόλις ανέκαμψε, ο James πήγε στην εθνική αρχίζοντας τις διαφοροποιήσεις, θεωρώντας ότι ήταν έτοιμος ήδη για κάποιο χρονικό διάστημα, αλλά παρ 'όλα αυτά δεν χρησιμοποιήθηκε ούτε ένα λεπτό κόντρα στην PSG στο Μπερναμπέου και μετά έπαιξε ως αλλαγή στη Σεβίλλη. Δεν έφυγε απ’το γήπεδο χωρίς να στείλει την πρώτη προειδοποίηση: «Είμαι καλά εδώ και δεκαπέντε μέρες». Όντας στην Κολομβία, ο James σκόραρε κατά της Χιλής κι έστειλε άλλο ένα μήνυμα: "Για όσους λένε ότι δεν είμαι έτοιμος".

Η επόμενη αναμέτρηση μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις ήταν το κλάσικο. Η χαμηλή του απόδοσή επιβεβαίωσε τις υποψίες του προπονητή του. Ο Rafa τον έβγαλε 35 λεπτά πριν το τέλος και στη συνέχεια δεν έπαιξε ούτε ένα λεπτό ενάντια στην Σαχτάρ στο Λβιβ.

Η τελευταία αναμέτρηση ήταν στο Ipurua. Ο Μπενίτεθ υποβάθμισε τη νέα αλλαγή του Κολομβιανού: "Ο James ήταν συγκλονιστικός". Είτε του αρέσει περισσότερο είτε λιγότερο, είτε ταιριάζει περισσότερο είτε λιγότερο στην ιδέα του παιχνιδιού του, ο Ράφα ξέρει ότι ο James είναι βασικός για τον σύλλογο.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.