News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Marcelo δεν πάει στην Ουκρανία

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2015

Ο Βραζιλιάνος υπέστη θλάση στον προσαγωγό  


Ο Marcelo έχει αποκλειστεί απ’την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το εκτός έδρας παιχνίδι στην Σαχτάρ, καθώς διαγνώστηκε μ’έναν τραυματισμό στον προσαγωγό του αριστερού του ποδιού.

Ο Βραζιλιάνος έπρεπε να αντικατασταθεί περίπου στο 60ο λεπτό του Clásico λόγω ενοχλήσεων στο πόδι, οι οποίες τον εμπόδισαν να ολοκληρώσει τον αγώνα. Ο Nacho, ο οποίος δεν ήταν καν στην αποστολή με την Barcelona, αναμένεται να τον αντικαταστήσει

Ο χρόνος θα δείξει αν ο Marcelo θα’ναι σε θέση να προλάβει να αντιμετωπίσει την Eibar την επόμενη Κυριακή. Αξίζει να θυμηθούμε ότι επέστρεψε στη δράση το Σαββατοκύριακο, μετά τον τραυματισμό του κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν στο Μπερναμπέου, η οποία τον οδήγησε να μείνει έξω απ’την ήττα με 3-2 απ’την Σεβίλλη στο Sánchez-Pizjuán.

Ο Sergio Ramos κι ο Alvaro Arbeloa έχουν μείνει επίσης έξω απ’την 20μελη αποστολή του Rafa Benitez για το ταξίδι στην Ουκρανία.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.