News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Mendes συναντιέται με τον Al Khelaifi

Παρασκευή 6 Νοεμβρίου 2015


Ένα ρεπορτάζ της Marca



O Nasser Al Khelaifi είχε δύο έντονες μέρες με την ευκαιρία της πρόσφατης επίσκεψής του στη Μαδρίτη. Δείπνο με τον φίλο του Florentino Perez, αγώνας, νεύμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και, τέλος, συνάντηση μιας ώρας με τον Jorge Mendes, μετά το ματς στο Μπερναμπέου. Ο μάνατζερ του Πορτογάλου παίκτη κι ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν διατηρούν μια καλή σχέση τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά και, μάλιστα, κάποιοι παίκτες του μάνατζερ έχουν περάσει απ’την παριζιάνικη ομάδα, ο οποίος συμμετείχε σε ορισμένες επιχειρήσεις, όπως του Αργεντινού Ντι Μαρία. Ωστόσο, η ιστορία αλλάζει με όλα όσα συνέβησαν κατά τις ώρες πριν απ’τη συνάντηση μεταξύ του πράκτορα στην οποία ήταν κι επαγγελματίας παίκτης του τένις.
Ο Florentino Perez έμαθε στο πρωινό τις δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο στις οποίες δεν έκλεισε την πόρτα σε μια μελλοντική έξοδό του απ’την Ρεάλ Μαδρίτης, κάτι που δεν του άρεσε κι έτσι το υπενθύμισε στον Πορτογάλο, ο οποίος, αποφασισμένος να υψώσει το ανάστημά του, μετά τον αγώνα είχε μια κουβεντούλα με τον Blanc μέσα στο γήπεδο και στη συνέχεια έδειξε την χαλαρότητά του με τον Al Khelaifi μπροστά σ’όλο τον κόσμο και σ’όλες τις κάμερες.
Η ιστορία δεν τελειώνει εκεί, γιατί μετά το παιχνίδι, ο Jorge Mendes κι ο Al Khelaifi μίλησαν για 60 λεπτά. Η μέρα και η ώρα δεν θα μπορούσε να’ναι καλύτερη για ένα ραντεβού, με όλες τις φήμες για τον Κριστιάνο Ρονάλντο που ήταν εκτός αγώνα μετά τις δηλώσεις του και με το μήνυμα του Florentino Perez ακόμα ζεστό και με τις τηλεοπτικές εικόνες ως μάρτυρες.
Ο Al Khelaifi δεν κρύβει την αφοσίωση που νιώθει για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Το’χει πει επανειλημμένα και με την ευκαιρία του αποτελέσματος της κλήρωσης των ομίλων, ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης και, ιδιαίτερα, για να δει τον CR7 να παίζει στο Parc des Princes έστω και με άλλη φανέλα.
Θαυμάζει βαθιά τον madridista και το’χει δηλώσει επανειλημμένα στον Jorge Mendes, και επίσης δεν το’χει κρύψει απ’τον καλό του φίλο, Florentino Perez, ο οποίος επίσης τον έχει διαβεβαιώσει ότι αν αρχίσουν οι διαπραγματεύσεις θα’ναι ο πρώτος που θα το μάθει.
Δεν υπάρχει επίσημη προσφορά
Την Τρίτη δεν υπήρξε καμία επίσημη προσφορά, αλλά τόσο ο Ρονάλντο όσο κι ο Mendes ήδη γνωρίζουν ότι η PSG είναι πρόθυμη να κάνει τα πάντα για ν’αποκτήσει τον Πορτογάλο. Ο Al Khelaifi πιστεύει ότι με τον madridista στην ομάδα, οι πρωταθλητές Γαλλίας θα κάνουν το βήμα που ακόμη τους λείπει, για ν’ανταγωνιστούν τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες και να μπορέσουν να παρουσιάσουν μια για πάντα, τα διαπιστευτήρια για να μπορούν να φιλοδοξούν πραγματικά ότι θα κατακτήσουν το Champions League.
Αν δεν υπήρχε ότι συνέβη κατά τις προηγούμενες ώρες, η συνάντηση θα αντιμετωπίζονταν ως μία ακόμα μεταξύ δύο απ’των πιο σημαντικότερων ανθρώπων του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, αλλά το πανόραμα είναι διαφορετικό μιας κι ο CR7 άφησε και πάλι μισάνοιχτη την πόρτα της παραμονής του στην Ρεάλ. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν λίγοι πιθανοί προορισμοί για τον Πορτογάλο και ένας είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.