Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Keylor στο όριο


Αμφίβολος για το Pizjuan

Τελείωσε τον αγώνα ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν με τις ίδιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό, που τον απέτρεψαν απ’το να παίξει ενάντια στη Λας Πάλμας
Ο Keylor Navas έχει κάνει τον Ράφα Μπενίτεθ να τρώει τα νύχια του. Ενάντια στην Παρί Σεν Ζερμέν ο τερματοφύλακας αισθάνθηκε και πάλι ενοχλήσεις στον μηρό του και η συμμετοχή του στο παιχνίδι εναντίον της Σεβίλλης αυτή την Κυριακή δεν είναι καθόλου σίγουρη. Αν το ιατρικό επιτελείο θεωρήσει ότι υπάρχει πραγματική πιθανότητα θλάσης, θα πρέπει να ξεκουραστεί. Η εντολή είναι σαφής: κανένα ρίσκο πριν απτο «Clásico».
Ο Keylor ξεκουράστηκε στον αγώνα με την Λας Πάλμας, αλλά στη συνέχεια έπαιξε στο Champions League επειδή ένιωθε σε καλή κατάσταση. Ωστόσο, καθώς το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, οι ενοχλήσεις στο δεξί του πόδι μεγάλωναν, μέχρι που ο Sergio Ramos έπρεπε να πάρει τα τρία τελευταία ελεύθερα χτυπήματα. Ο τερματοφύλακας ήξερε ότι ήταν στα πρόθυρα ενός τραυματισμού.
Με το πόδι του σ’αυτήν την κατάσταση, οι προσπάθειες του Κοσταρικανού, κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν, αξίζουν ακόμα περισσότερους επαίνους.Αν δεν ήταν αναγκασμένος να ζητήσει απ’τον Sergio Ramos να πάρει τα τελευταία ελεύθερα χτυπήματα, κανείς δεν θα είχε την παραμικρή ιδέα για το πώς αισθάνονταν.
Ο Keylor πήγε χθες, στο ρεπό του, στο Valdebebas, για να δουλέψει με τους φυσιοθεραπευτές της ομάδας και να προσπαθήσει να’ναι στο 100% για την Κυριακή. Ο Κοσταρικανός απολαμβάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του και δεν θέλει να χάσει ούτε έναν αγώνα, αλλά θ’ακούσει τους γιατρούς και θα κάνει ό,τι του πουν. Φυσικά, δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του, σε περισσότερα παιχνίδια απ’όσα χρειάζεται, από απερισκεψία.
Ούτε ο Μπενίτεθ δεν θέλει να θέσει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του ενάντια στη Μπάρτσα, γι’αυτό εκλιπαρεί οι ενοχλήσεις που είχε κόντρα στην PSG να παραμείνουν απλά μια ανησυχία και να μπορεί να παίξει ενάντια στη Σεβίλλη, ένα κρίσιμο παιχνίδι για την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Μπενίτεθ το θεωρεί απαραίτητο να φτάσει ως πρωτοπόρος στο Clásico και γι’αυτό, η παρουσία του Keylor μοιάζει θεμελιώδης. Ο Κοσταρικανός έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ σε 13 παιχνίδια.