News Update :

powered by Agones.gr - livescore

«Να διασκεδάσετε, αλλά με μέτρο»

Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

Οι ξεκάθαρες οδηγίες και η… προειδοποίηση του Γκας Πογιέτ προς τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, πριν ξεκινήσει το τριήμερο ρεπό που τους έδωσε.

Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έπαιξαν «οικογενειακό» φιλικό απέναντι στην ομάδα Νέων του Στέλιου Μανωλά, με τον Γκας Πογιέτ να χρησιμοποιεί τους παίκτες που δεν είχαν έως τώρα πολύ χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να τους «γνωρίζει» καλύτερα. Την Πέμπτη, οι Κιτρινόμαυροι προπονήθηκαν το πρωί στα Σπάτα και αμέσως μετά ξεκίνησε η μίνι άδεια που αποφάσισε να τους δώσει ο προπονητής τους, μέχρι το πρωί της Δευτέρας.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός μίλησε στους παίκτες του πριν τους… αποχαιρετήσει, ζητώντας τους για ακόμη μια φορά να είναι πολύ προσεκτικοί σε αυτές τις μέρες της άδειάς τους. Τονίζοντάς τους ότι δεν ζητά από αυτούς παράλογα πράγματα, αλλά μόνο να δείξουν επαγγελματισμό. 

«Σας εξήγησα ότι αυτές τις ημέρες αποφάσισα να σας τις δώσω για να ξεκουραστείτε και να καθαρίσει το μυαλό σας. Πρέπει, όμως, να είστε επαγγελματίες. Δεν λέω να μην βγείτε μια φορά, να μη διασκεδάσετε. Αλλά σε όλα υπάρχει μέτρο. Όχι να βγείτε όλες τις μέρες. Και γενικά πρέπει να είστε υπεύθυνοι. Επαναλαμβάνω ότι θέλω να είστε πολύ προσεκτικοί με τη διατροφή σας. Μην γυρίζεται με επιπλέον κιλά, γιατί θα υπάρξουν συνέπειες», τόνισε μεταξύ άλλων. 

Όσον αφορά το ζήτημα των κιλών, ο Πογιέτ είχε επιμείνει και σε προηγούμενη ομιλία που είχε κάνει στους ποδοσφαιριστές του, τονίζοντάς τους ότι έστω και ένας να επιστρέψει με επιπλέον κιλά, οι συνέπειες θα… αγγίξουν όλους. Αφήνοντας να εννοηθεί ότι –μεταξύ άλλων- θα σχετίζονται και με την άδεια των γιορτών για τα Χριστούγεννα. 

Τρεις απουσίες πλην διεθνών

Όσον αφορά τα της προπόνησης, πλην των διεθνών (Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Σβάρνας, Ντούνης, Μπαρόχα και Βάργκας), ο Πογιέτ «μέτρησε» τρεις ακόμη απουσίες. Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Ντίντακ Βίλα έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα, ενώ απών ήταν ο Ηλίας Βούρας, που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στο στρατό. Η επόμενη προπόνηση έχει οριστεί για τις 10.30 το πρωί της Δευτέρας.
sdna.gr
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.