News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Sniper Benzema

Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Είναι ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός του πρωταθλήματος

Ο νυν πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος, στην Ευρώπη βρίσκεται πίσω σε ακρίβεια μόνο απ’τον Ben Arfa και σε γκολ απ’τον Lewandowski με 12 γκολ και τον Jamie Vardy με 7

54,5% είναι η αποτελεσματικότητα του Γάλλου. Έχει 6 γκολ σε 11 σουτ προς το τέρμα


474 τα λεπτά, το «9» έχει παίξει τα λιγότερα λεπτά στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα


Ο Karim Benzema έγινε ο πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα με το γκολ του εναντίον της Ατλέτικο. Ο Γάλλος έφτασε στο καλύτερο ρεκόρ του, από τότε που ήρθε στη Μαδρίτη πριν από έξι χρόνια. Ο διεθνής είναι επίσης ο πιο αποτελεσματικός επιθετικός στο πρωτάθλημα ανάμεσα στους καλύτερους επιθετικούς. Αν και είναι αυτός που αντικαθίσταται περισσότερο στην επίθεση απ’τον Μπενίτεθ, έχει σχεδόν ένα ανά παιχνίδι (δεν έπαιξε στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος λόγω τραυματισμού), αλλά είναι ο πιο αποτελεσματικός: απ’τα έντεκα σουτ προς το τέρμα τα έξι έχουν καταλήξει στα δίχτυα (ένα ποσοστό επιτυχίας πάνω από 50%), και αυτός που βρίσκεται πιο κοντά του είναι ο Agirretxe με πέντε γκολ σε δέκα σουτ.

Στη Ρεάλ Μαδρίτης, για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, ο Cristiano δεν καταλαμβάνει την πρώτη θέση στο πίνακα των σκόρερ. Ούτε στην αποτελεσματικότητα. Χρειάστηκε 23 σουτ για να πετύχει πέντε γκολ, όλα σ’ένα παιχνίδι εναντίον της Εσπανιόλ στο Cornellà.

Ο Benzema έχει αναλάβει το ρόλο του «9» που του ζήτησε ο Μπενίτεθ. Όλα τα γκολ που έχει πετύχει αυτή τη σεζόν, έξι στο Πρωτάθλημα και ένα στο Champions League, ήταν μιας επαφής. Στο Καλντερόν, σκόραρε με μια κεφαλιά μετά από πάσα ακριβείας του Carvajal.

Σε σύγκριση με τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Μπενζεμά τοποθετείται επίσης μεταξύ των καλύτερων επιθετικών. Σε γκολ, τον ξεπερνάει ο Lewandowski, αλλά όχι σε αποτελεσματικότητα (12 γκολ σε 25 σουτ προς το τέρμα). Σε αποτελεσματικότητα τον ξεπερνάει μόνο ο πρώην συμπαίκτης του στη Λυών, ο Ben Arfa (της Νις) -έχει τα ίδια γκολ με τον Cavani, 6- , και κατά μέσο όρο 60% αποτελεσματικότητα. Ο Μπενζεμά είναι ο δεύτερος με 54,54%, και τρίτος στα γκολ με δεύτερο τον πρώτο σκόρερ της Premier, τον Jamie Vardy, της Λέστερ Σίτι, ο οποίος έχει 7 γκολ σε 13 προσπάθειες, ακρίβεια 53,8%.

Παρά το γεγονός των καλύτερων αριθμών, ο αριθμός των λεπτών του είναι μικρότερος απ’όλων των καλύτερων επιθετικών της Ευρώπης, αλλά στο πρώτο παιχνίδι ήταν τραυματίας. Στην Ευρώπη, οι πρώτοι έξι του πίνακα έχουν παίξει περισσότερο απ’αυτόν. Η μόνη παρόμοια περίπτωση είναι αυτή του Lewandowski, ο οποίος παρά το γεγονός ότι είναι ο πρώτος σκόρερ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έπαιξε 517 λεπτά με τον Guardiola.

Στο πρωτάθλημα, μόνο ο Agirretxe έχει παίξει λιγότερο απ’τον Γάλλο. Ο Cristiano κι ο Nolito έχουν παίξει τα πάντα.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.