News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ramos και Μπενίτεθ σφραγίζουν την ειρήνη στο Valdebebas

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015

Τετ α τετ πριν την προπόνηση


Ο Ράφα Μπενίτεθ και ο Sergio Ramos σφράγισαν την ειρήνη σήμερα στο Valdebebas. Μετά το τηλεφώνημα απ’τον προπονητή στον παίκτη όπως ενημέρωσε το Radio Marca, οι δυο τους είχαν ένα τετ α τετ στην προπόνηση.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε χαλαρό ύφος. Και οι δύο ανέφεραν ότι υπήρξαν πράγματα που δεν τους άρεσαν (οι παρατηρήσεις του τεχνικού για το σφάλμα του Sergio στο ντέρμπι και η επακόλουθη δημόσια αντίδραση του παίκτη) και δεσμεύτηκαν να προσπαθήσουν να μην κάνουν παρόμοια λάθη στο μέλλον.

Ο Μπενίτεθ και ο Ramos διατήρησαν ένα εγκάρδιο τόνο στην συνομιλία. Ο προπονητής έθεσε τις βάσεις με το τηλεφώνημα του χθες το βράδυ. Και οι δύο ξέρουν πώς να χειριστούν τέτοιες καταστάσεις, που μεταξύ άλλων καταλαμβάνουν πολύ χώρο στα πρωτοσέλιδα των τελευταίων ημερών, λόγω της μακράς εμπειρίας τους στον κόσμο του υψηλού ανταγωνισμού. Οι δύο άνδρες μίλησαν σαν άνθρωποι του ποδοσφαίρου, ανθεκτικοί στις μάχες και προσπάθησαν να μειώσουν ένα θέμα που χθες απείλησε να πάρει εμπρηστικό χαρακτήρα.

Ήταν, με λίγα λόγια, το κλείσιμο μιας κρίσης που απείλησε να διαταράξει την ειρήνη στα αποδυτήρια και να συνεχίσει να παράγει αντιπαραθέσεις στις επόμενες μέρες, λόγω της έλλειψης επίσημων αγώνων της Ρεάλ Μαδρίτης. Σφράγισαν την ειρήνη και συμφώνησαν και οι δυο τους να αφήσουν πίσω τα γεγονότα των τελευταίων ημερών και να κοιτάξουν μπροστά.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.