News Update :

powered by Agones.gr - livescore

Ο Benzema δούλεψε εντατικά με και χωρίς την μπάλα

Πέμπτη 29 Οκτωβρίου 2015

Μπέιλ και Carvajal συνέχισαν με την ανάρρωσή τους


Ο Γάλλος επιθετικός Καρίμ Μπενζεμά σήμερα προπονήθηκε ατομικά και δούλεψε εντατικά με και χωρίς την μπάλα στην προπόνηση κεκλεισμένων των θυρών της Ρεάλ Μαδρίτης στο Valdebebas, για την προετοιμασία για το παιχνίδι του Σαββάτου εναντίον της UD Λας Πάλμας, που θα γίνει στο γήπεδο Santiago Bernabeu.

Ο προπονητής Rafa Benitez, είχε τους παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης Castilla Marcos Llorente, Odegaard, Mayoral και Lienhart σε μια προπόνηση που Κοσταρικανός τερματοφύλακας Keylor Navas δούλεψε με την ομάδα, όπως δήλωσε ο σύλλογος στην ιστοσελίδα του.

Ο Κολομβιανός James Rodriguez, ο Κροάτης Mateo Kovacic κι ο Alvaro Arbeloa ολοκλήρωσαν το πρώτο κομμάτι της προπόνησης με τους συμπαίκτες τους και στη συνέχεια προπονήθηκαν ατομικά.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα στον αγωνιστικό χώρο. Αργότερα, η Ρεάλ Μαδρίτης ολοκλήρωσε ένα διάφορες ασκήσεις μιας επαφής και διάφορες σειρές ασκήσεων κατοχής μπάλας και πίεσης.

Στη συνέχεια έκαναν ασκήσεις επίθεσης-άμυνας και η προπόνηση έκλεισε μ’ένα έντονο παιχνίδι σε ένα μικρό γήπεδο.

Ο Ουαλός Gareth Bale και ο Dani Carvajal συνεχίζουν τη διαδικασία ανάρρωσής τους. Ο τελευταίος έτρεξε μόνος στο γρασίδι.

Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.