News Update :

powered by Agones.gr - livescore

O Bale τραυματίστηκε στον υποκνημίδιο και δεν πάει στο Παρίσι!

Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Απώλεια για τον αγώνα εναντίον της Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Μπενίτεθ τον αντικατέστησε στο ημίχρονο εναντίον της Λεβάντε


Υπέστη τον ίδιο τραυματισμό με πριν από ένα μήνα


Ο Gareth Bale έχει τραυματίσει ξανά. Η ιατρική έκθεση που εκδόθηκε απ’την Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει ότι "μετά από ιατρικές εξετάσεις στον Gareth Bale στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Sanitas La Moraleja, ο παίκτης διαγνώστηκε μ’έναν τραυματισμό στο υποκνημιδίο του αριστερού ποδιού του".

Το Σάββατο, ο παίκτης ήθελε να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα, αλλά ο προπονητής τον είδε κουρασμένο και τον έβγαλε. Η διαίσθηση του Μπενίτεθ ήταν σωστή, γιατί όταν κρύωσε η περιοχή στην γάμπα, ο Ουαλός άρχισε να αισθάνεται πόνο. Την επόμενη μέρα, σε μια εξέταση με τους φυσιοθεραπευτές, ένιωθε ακόμα δυσφορία, μετά την οποία αποφασίστηκε να κάνει κάποιες εξετάσεις για να προσδιοριστεί ποιο ήταν το πρόβλημα στην γάμπα και τελικά εντοπίστηκε ο τραυματισμός.

Είναι ο ίδιος τραυματισμός που είχε ήδη υποστεί πριν από λίγες εβδομάδες και τον είχε ξεπεράσει ακριβώς πριν απ’το ντέρμπι Καλντερόν. Έπαιξε εναντίον της Ατλέτικο 25 λεπτά πριν ενσωματωθεί στην Ουαλία, παίζοντας 180 λεπτά κι εξασφαλίζοντας μια θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική του. Ενάντια στην Λεβάντε έπαιξε το πρώτο ημίχρονο κι ο Μπενίτεθ τον αντικατέστησε.

Αυξάνονται έτσι οι βαριές απώλειες που έχει ο Rafa Benitez, για τον αγώνα του Champions League κόντρα στην PSG, αν και στον σύλλογο δεν ανησυχούν, δεδομένου ότι ο τραυματισμός εντοπίστηκε έγκαιρα κι ελπίζουν ότι μπορεί να επιστρέψει για τον αγώνα πρωταθλήματος εναντίον της Θέλτα το Σάββατο στο Balaídos.
Share this Article on :
 

© Copyright Opadoi Live 2010 -2011 | Design by Herdiansyah Hamzah | Published by Borneo Templates | Powered by Blogger.com.